10 lucruri ce urasc la oameni

1.Cand se intampla sa nu gaseasca telecomanda, scotocesc toata camera in cautarea ei, cand ar putea merge frumos la tv si sa schimbe programul manual.
2.Mergi pe strada si vezi vreo doi, trei pustani care asculta la celular o manea de aia ieftina si sunt atat de mandri.
3.Vine cineva la tine si te intreaba cat e ceasu, iti arata si mana, ca si cum sa-ti arate unde e. Ce, eu nu stiu? Data viitoare cand o sa intreb unde e baia, o sa-i arat p..a
4.Fetele care isi fac poze de alea, isi scot curu si stau cu buzele alea de…
5.Mergi, te tunzi, dupa care te intalnesti cu careva: “te-ai tuns?”. No ?
6.Te duci la supermarket, intri, nu esti prea hotarat ce sa cumperi; o femeie de aia enervanta e tot dupa tine, isi tot cauta de aranjat marfa pe langa tine, crede ca vrei sa furi.
7.Te duci la biserica, cand intri, toti isi intorc capu sa vada cine o venit? cu ce e imbracat? Vedeti-va acolo de rugaciunea voastra!
8.Cei care tin cu o anumita echipa, ei neaparat trebuie sa urasca pe celelalte. De ce ?
9.De ce vanzatoarele se uita cel putin ciudat la tine cand iti cumperi prezervative. Ce ? Nu sunt atatea campanii si reclame sa folosesti prezervativul ? Vrei sa ajungem ca in Africa, 6300 de oameni mor in fiecare zi din cauza imbolnavirii de sida.
10. Barbatii gay. Abia la 21 de ani am vazut si eu primu’ filmulet cu doi gay care se “calareau”. “Nu trebuie sa ai nimic cu ei, sunt si ei oameni, lasa-i in pace”. Da, ii omor si gata. No’ la aia se le dea “niste” sida. Ii urasc !
Ar mai fi si altele dar…

About Author: Andrei

4 thoughts on “10 lucruri ce urasc la oameni

 1. December 7, 2008 at 10:50

  Punctul 6 ma scoate si pe mine din sarite aproape in fiecare zi. La noi se poarta cu nesimtire agasarea clientului pina-ti iese din magazin… cu mina goala, evident.

  Silvias last blog post..Pentru ca azi mincam bataie

 2. Bogdan
  February 2, 2015 at 13:21

  Ești homofob, de aia îi urăști pe gay. Să nu îmi aduci argumente religioase. Nu ești nici tu un sfânt. Dacă trebuie să respecți întocmai ceea ce zice biserica, atunci ar trebui să fi făcut sex doar după sfânta taină a căsătoriei, să nu folosești prezervativul (se irosește sperma, poate din sperma ta se va naște cine știe ce deșteptăciune ca și tine, e păcat să lași țara asta fără oameni ca și tine), să folosești anticoncepționale (împotriva concepției, da ?), sau să faci avort… Nu mai vorbesc de lenevie, beție (bei alcool, nu ? te-ai îmbătat vreodată, așa-i ?), te-ai uitat la reviste / filme porno, nu ? Și eu am făcut multe din chestiile de mai sus, însă nu mă consider vreun sfânt și nici nu am motive să-i urăsc. Oricum, ai crescut într-un mediu habotnic, bigot, religios și nu e de mirare comportamentul tău. De altfel, îți respect opiniile și sunt în general de acord cu toate, mai puțin punctul 10. Succes și sănătate, maestre !

  • Andrei
   February 2, 2015 at 14:04

   Bogdan, articol din 2007. Am o gramada de materiale mai vechi cu care nu mai rezonez. Recitind, niciuna dintre cele 10 idei nu ma mai enerveaza. Altfel gandeam la 20 de ani.

 3. November 6, 2017 at 07:21

  Thanks your post i look number 6 important Te duci la supermarket, intri, nu esti prea hotarat ce sa cumperi; o femeie de aia enervanta e tot dupa tine, isi tot cauta de aranjat marfa pe langa tine, crede ca vrei sa furi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *