Isteria Iphone – mi-as lua si eu unu


Sambata a fost lansarea unuia dintre cele mai asteptate gadgeturi – Iphone. Acesta este o combinatie intre telefon, Ipod, aparat foto, camera video, are internet, foarte tare frate. iPhone este mai subtire decat majoritatea telefoanelor de pe piata, inclusiv RAZR, produs de Motorola. Bateria are o autonomie de invidiat, de pana la cinci ore pentru convorbiri.
Pretul este destul de mare,499 de dolari pentru varianta cu hard de 4 GB si 599 de dolari pentru cea cu o capacitate de stocare de 8 GB.
La doua zile dupa ce „telefonul-total” a fost pus in vanzare in Statele Unite, analistii de piata au deja primele estimari ale isteriei iPhone: 128.000 de aparate date in magazinele Apple si alte 72.000 in cele 1.800 de centre ale operatorului AT&T. Chiar si pe ebay.com, in primele 24 de ore s-au vandut 745 astfel de telefoane. Un vizitator a oferit si 10.000 de dolari, astia is nebuni.
Cei la Apple spera sa aiba un succes urias cu aceste telefoane, dupa cum a inceput, sigur asa va fi, chiar si mie mi-ar placea sa am asa ceva dar…

About Author: Andrei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *