Prison Break la Pro Tv

“Prison Break”, unul dintre cele mai de succes seriale americane de televiziune, va putea fi vizionat din septembrie de telespectatorii romani.
Prison Break” a dat nastere unui adevarat fenomen in lumea intreaga, audienta medie a serialului in America fiind de 9,2 milioane de telespectatori pe episod.
Succesul „Prison Break”, difuzat pentru prima data in SUA in aprilie 2005, pe postul Fox Network, a crescut de la un episod la altul, adunand foarte multi fani, care au comentat intens actiunea filmului pe forumurile de specialitate. Toti se declara captivati de actiunea filmului si considera ca acesta este foarte interesant structurat. Primele 22 de episoade vor rula saptamanal la Pro Tv.
Va spun sincer, dupa ce am vazut primul episod, nu stiam cum sa ajung la calculator sa vad si urmatorul…si urmatorul. Tin minte ca am stat intr-o noapte si am vazut sapte episoade consecutive(am un prieten care a vazute ambele sezoane in doar doua zile).
Cei care nu l-au vazut, vi-l recomand din tot sufletul, e cel mai tare serial care l-am vazut de cand m-a pus mama in fata televizorului.
Pe 29 august apare primul episod din noua serie(a 3-a si ultima). Asteptam…

Tweet

About Author: Andrei

3 thoughts on “Prison Break la Pro Tv

 1. Giulia
  August 22, 2007 at 02:11

  am vazut ambele serii in 3 zile:P…cert e ca m-a captivat si astept cu sufletul la gura sezonul 3:D

 2. Hellene, tomata cu scufiţă
  August 23, 2007 at 09:39

  Am auzit si eu de toata tevatura care se face pe marginea subiectului. Poate o sa ma incumet si eu sa arunc un ochi, macar sa nu ma contrazic aiurea cu lumea. 😛

 3. Anonymous
  September 8, 2007 at 12:32

  partea proasta(pt ProTv, desigur) e ca toti cei interesti l-au vazut pe net si asteapta sezonul 3.
  Exista si forumuri prison break ca
  http://prisonbreak.serialetv.ro sau prisonbreak.uv.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *