(Si) Botezatu e gay

Acum am aflat si eu, creatorul de moda Catalin Botezatu este gay. Mi se parea mie ciudat ca nu l-am vazut niciodata cu o femeie, sa se tina de mana sau sa o sarute… Cei de la Cancan au intrat in posesia inregistrarii unei discutii telefonice dintre “namolaru” asta si un manechin, Daniel Ciobanu.
Ba deci cum pot oamenii astia sa “si-o dea la namol”, Botezatu chiar e mereu inconjurat de fete frumoase, manechinele pe care le imbraca, nu isi doreste sa stea si el cu o femeie ???
Aici puteti auzi inregistrarea, inregistrare din care ne dam seama ca Botezatu sufera dupa fosta pereche. Ce prosti…

About Author: Andrei

One thought on “(Si) Botezatu e gay

  1. Mihai
    September 2, 2007 at 21:38

    Nu vine ca un soc vestea asta…. ma asteptam intr-un fel la asa ceva, avand in vedere cat de fitzos era si ca niciodata nu era cu vreo gagica. Dar nu am mai vazut pe nici un site stirea asta…… Si ce au facut cei d ela CanCan mi se pare de-a dreptul revoltator…. Cum au publicat ei o convorbire intre asta si gagiu lui. Treaba lui cu cine se pupa cand nu-l vede lumea. Cand a simti el ca e timpu sa spuna lumii, a spune, treaba lui. Dar sa se apuce revista aia de doi lei s ainvadeze chiar in asa hal intimitatea unei persoane si sa publice conversatii la telefon.. Cum au facut ei rost? Au interceptat convorbirea? Au aprobare pentru asa ceva? Mie mi s epare rusinos (indiferent ce s-a vorbit, putea sa se vb la telefon si de ce sa cumpere din piata) sa iti bati joc de toti doar pentru a iti vinde un jeg de revista……

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *