Vorbeste cu maimuta

Eram in bucatarie, televizorul se auzea incet… La un moment dat o voce ca de fetita ma sacaie. Vorbea intruna, nu se mai oprea si pur si simplu te stresa, te scotea din minti. Gat treaba in bucatarie si cand vin la calculator pe cine vad ? Personajul din poza de mai jos, prezentator la emisiunea aia cu litere, cuvinte, tipul de emisiune in care oricate premii ar da aia, tot ar iesi in castig, suni si te tin la telefon, tu stai cu speranta ca vei intra in direct si poate iti trag tapa. O ieftinitura care aduce castiguri frumoase televiziunilor si celor care se ocupa de asa ceva.

Deci uitati-va si voi unde s-a ajuns ! A intrat un domn mai in varsta (dupa voce) si asta se tot mataia pe acolo, incerca sa-l tina la telefon desi omu’ a raspuns corect. In locul lui ii ziceam una de bine de cred ca maine se renunta de tot la astfel de concursuri tampite. Eu acum o astept pe celebra Elodia in locul maimutoiului asta.

Articole similare
Tweet

Comments: One Response

  1. N-am dat niciodata peste creatura aia, dar imi imaginez ca nimic nu poate fi mai rau decat multitudinea de blonde care se pisicesc incercand sa te convinga sa suni…

Leave a Reply

Performance Optimization WordPress Plugins by W3 EDGE