Alte intrebuintari ale berii

* Curata aurul. Ia o bucata de material si pune bere peste, apoi foloseste acest material pentru a-ti curata bijuteriile din aur.
* Se poate folosi la mancare. Desi se stie doar de vin, daca se pune putina bere peste carne, aceasta ia o aroma foarte placuta, ea fiind si putin mai moale.
* Ajuta iarba sa creasca mai repede. Iarba isi ia din bere vitaminele, zaharul si energia de care are nevoie pentru a creste.
* Omoara melcii. Daca ai gradina in spatele casei si te-ai saturat de melci, berea te poate ajuta. Fa o gaura in pamant si pune, ca un vas, cu bere inauntru, melcii vor fi atrasi si se vor ineca.
* Iti domoleste durerea de stomac. Aceasta bautura cu gaz iti va domoli durerea de stomac, alcoolul avand un rol important in acest lucru. A nu se bea de cei cu ulcer sau gastita.
* Iti face pielea mai moale, mai catifelata. Desi pare tare ciudat, in cada unde urmeaza sa te speli, toarna si 2-3 pahare de bere.
* Curata lucrurile din lemn care le ai in casa. La fel ca si cu aurul, uzi o bucata de material cu bere si apoi cureti materialele din lemn care le ai in casa, pentru stralucire si un “iz” ca de nou.

Tweet

About Author: Andrei

4 thoughts on “Alte intrebuintari ale berii

 1. dazz
  December 4, 2007 at 15:40

  “* Omoara melcii. Daca ai gradina in spatele casei si te-ai saturat de melci, berea te poate ajuta. Fa o gaura in pamant si pune, ca un vas, cu bere inauntru, melcii vor fi atrasi si se vor ineca.”

  Mortal!! :))

 2. Partz Partzescu
  December 4, 2007 at 16:15

  Salut,
  Am vazut noul tau plugin pentru blogroll, e foarte misto ca poti vedea posturile celorlalti insa nu este direct link si este si java, asta inseamna ca google nu va valida link-ul inspre mine…asadar, ce facem?

 3. Makavelis
  December 4, 2007 at 16:46

  Partz Partzescu, o sa intreb pe cei care ii am in blogroll cum prefera, la tine am sa schimb cand ajung acasa.

 4. Partz Partzescu
  December 5, 2007 at 12:19

  Merci mult, am vazut ca ai schimbat deja 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *