Bravo Mitica

Proiectul de lege a lui Mitica Dragomir cu privire la huliganii de pe stadioane, a trecut ieri de votul Camerei Deputatilor si acum urmeaza sa fie semnata de Base’. Sunt 101% de acord cu aceasta lege care sper sa-i mai linisteasca pe agitatii aia care se duc pe stadioane doar cu gandul sa se bea, sa injure si apoi sa se bata.
Poate cu timpul vor putea merge pe stadioane si mame cu copii mici sau doamne care nu vor trebui sa auda tot felul de “carnuri” in gura la altii, nu vor trebui sa vada stiptease a unui nespalat beat si cine stie ce gesturi ale unor oameni fara prea multa minte.
Bravo Mitica, ma bucur ca nu te-ai speriat de amenintarile prostilor, sper ca legea ta sa fie aplicata cum trebe si derbedeii astia sa ramana acasa la mama lor si sa sparga televizorul si tot ce au prin casa in loc sa rupa scaune si sa se bata ca orbii.
Am si eu o dorinta, poate reusesti cumva sa pui acolo la pedepse, sa le dea foc, sa-i puna pe cruce sau sa ii traga in tapa. Stiu ca suna ca in vremuri de mult apuse insa asta imi doresc eu pentru ei.

Articole similare
Tweet

Comments: 3 Responses

  1. Legea e binevenita, dar prostia tot o sa se manifeste intr-o forma sau alta, mai ales pentru “infierbantatii” suporteri. Ma gandesc ca daca nu or sa aiba cale libera pe stadioane pentru a-si etala “bogatiile mintii”, or sa gaseasca alte modalitati de expunere, dar de oprit nu or sa se opreasca. Vorba ta, sa-si faca rau lor dar sa ii lase pe altii in pace… dar neah, ce vorbesc eu aici, asta e utopie deja… Huliganismul a existat dintotdeauna, ca expresie a primitivismului latent din om, si nu va disparea niciodata.

  2. Sper cu ocazia asta sa reusesc sa vad si eu un meci pe stadion, ca n-am fost niciodata…

  3. sunt convins ca huliganismul nu o sa dispara de tot insa in timp vom ajunge si noi aproape ca englezii, atunci vei putea merge linistit la un meci pe stadion.

Leave a Reply

Performance Optimization WordPress Plugins by W3 EDGE