Dreptul meu la replica altora

Acum vreo doua saptamani ii aratam lui Eugen despre cat e de suspecta treaba cum toti vizitatorii sunt Blogatu sunt trecuti si la Visurat. Am observat treaba aia de mai multa vreme insa nu se merita mai mult de o simpla privire. Adica Blogatu avea bagat in codul html al blogului sau un script care facea ca toti vizitatorii lui sa fie inregistrati si la traficul lui Visurat. El, Eugen, a scris despre treaba asta , nu s-au facut cine stie ce valuri, lumea n-a sarit de cur in sus pentru ca omul asta nu a dat linkul cu marlania peste tot. Cine a avut ochi si timp de citit…a facut-o. Bobby Voicu, oarecum tatal blogosferei romanesti(un titlu’ prea mare insa asta imi vine acum in minte) a scris si el despre asta si totul a luat foc.

Acum, cititorii fideli a lui Visurat ii iau apararea si pe ei nu ii intereseaza de ce a facut Sebi si cum a incercat el sa inregistreze cu 1000 de vizitatori in plus. Foarte bine, nici nu trebuie. Pe om il intereseaza textele de acolo, nu poza de la Histats impreuna cu linkul care ducea la datele despre traficul omului. Blogatu ? El nu se baga pentru ca nu prea il duce mintea, el e ocupat sa vada ce se cauta mai mult pe Google. Ce pute si mai rau din toata treaba ? Nu, nu e faptul ca prin aceasta treaba Visurat practic mintea agentiile de publicitate(Buddha scrie despre cum l-a propus pe Visurat unor agentii de publicitate) care trebuiau sa scoata mai multi bani(bravo lui ca scoate bani, altii nu scot nici 10 centi!) in functie de traficul omului…ci e vorba despre atitudinea lui Visurat de dupa ce s-a aflat cu se “ocupa”. Acum el o labareste spunandu-ne ca de fapt el testa nu stiu ce(cum zicea un comentator, de ce nu a facut teste pe niste bloguri anonime, necunoscute ?), stai sa vezi ca nu stiu ce cu Trafic.ro cand el nici macar nu folosea scriptul de la Trafic.ro la data aia + alte chestii prin care incearca sa se scoata sau sa dea mortul in curtea altuia prin tot felul de moldovenii(nu exista termenul, e inventat) tipice. Acum se ia de cei care il acuza, se ia de Eugen ca de ce nu isi vede el de treaba lui, va dati seama ca se simte si el ca draq cand vede ca cineva s-a prins si acum Piticu, Buddha, Bobby Voicu, Fulgerica sau altii…poate il vad oarecum altfel, mai mult din punctul de vedere a bloggerului Sebi dar ma gandesc ca si din punctul de vedere al omului cu sange de “ia cu 5-ul”, acelasi Sebi.

Blogatu ? El nu conteaza in chestia asta pentru ca el e curva cazului. Toata lumea isi bate joc de el, altul a profitat de prostia din capul lui(+ de traficul lui) si apoi isi mai ia si niste m..e de la cei care nu accepta sau concep astfel de manarii, cand ei se chinuie sa scrie des si bine pentru a face vreo 500 de vizitatori amarati dar fideli.

Cu ce ma doare sau ma oboseste treaba asta ? Mai cu nimic. Eu cred ca am fost primul care mi-am dat seama de treaba asta acum mai bine de doua luni. N-am zis mai repede pentru ca nu era asa interesant si cu siguranta aveam altceva mai bun de facut. O sa vina cosmaru’ lu’ peste si o sa zica ca nu e adevarat insa eu stiu ce vedeam inca de prin iunie. Ce ma deranjeaza ? E atitudinea asta de cacat pe care acest Visurat al blogosferei o are acum si cum incearca el sa ne faca sa ne simtim aiurea ca am facut putin pe militienii cu un deget bine si plin de tupeu aratat catre o ieftinitura facuta de Visurat si curva lui Blogatu. Inca ceva…ei raman cu banii si cu concediile pe bani multi castigati si din blogging(asa se lauda moldoveanul)…noi si altii ca noi ramanem cu degetul in nas. Bravo lor ca fac bani ca altii stau pe banii parintilor pana la 30 de ani ! Cat despre bun simt sau respect fata de alti “colegi de breasla”…da-le draq ca alea nu aduc bani.

Tweet

About Author: Andrei

One thought on “Dreptul meu la replica altora

  1. Pingback: nede1st » Blog Archive » Blogosferă - moldoveni vs. bucureşteni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *