Pasaportul biometric nu aduce apocalipsa!

Uite ca au aparut si la noi pasapoarte biometrice. Acele modele noi de pasapoarte, mai greu de falsificat, mai usor de verificat, mai scump de obtinut. Unii dintre ciudatii care traiesc prin manastiri si prin biserici adunatoare de lei grei, au pus de o greva/miting cu scopul de a incerca sa convinga autoritatile sa scoata acest tip de pasapoarte. Zic ei ca astea aduc apocalipsa. Ce sa-ti povestesc…

In legatura cu pasaportul asta demonic avem asa:
- amprenta titularului – ce sa zic, dracu cand vine pe pamant se ia dupa orientatia de la buricul degetului lui Lucretiu, un biet oier din Miraslau, om cu neamuri prin Italia
- pret de 266 de lei – cand dai atatia bani pe un pasaport inseamna ca te vinzi aceluiasi dracu’, tip care pune de o colecta ca sa aiba cu ce sa vina pe pamant
- cip care contine numarul 666 – de la chiloti pana la ceasuri de perete, avem diferite obiecte care contin numarul asta. Oare sa-mi bag mai mult Ace la spalare, sa se duca numarul de partea dorsala a chilotilor mei?
- date personale si codul numeric – astea le avem pe buletinele si pasapoartele noastre de cel putin 60 de ani incoace. N-a avut vreme dracu sa vina sau il tine o diaree?
- 50 de elemente de securizare – beat fiind, un popa de la o manastire uitata de Dumnezeu, a citit in damigeana cu visinata pe care o are ascunsa sub pat ca si acest numar ar avea legatura cu niste armate ale dracusorilor mici si rosii.

Si atunci ce elemente te duc cu gandul catre apocalipsa, catre sfarsitul lumii? De ce e nevoie ca biserica sa iasa in fata la fel cum a facut-o Google acum cateva zile? Adica intentionat si degeaba. Doar de dragul reclamei ori s-a cam golit cutia milei pe timp de criza? Nu cred asta, omul cand nu are bani merge si se roaga, baga un leut in cutie cu gandul ca o sa primeasca doi.

Prea mult tam tam din partea unor oameni care se bat mai mult pentru o marire de salar decat pentru o rugaciune spusa din suflet. Imi vin in cap calugarii care pupau mana lui Becali, pe muntele Athos, mai ceva ca pe crucea de la gat. Aia n-au nicio treaba cu pasapoartele dracului, pentru cateva sute de mii de euro se aduna la o slujba si il fac pe Becali sfant. Doar asa, ca asa le indica lor buzunarul sufletul.
Biserica sa-si vada de rugaciune, se ocupa oamenii de Apocalipsa, daca o fi vreun sfarsit de asta.

P.S. Ca tot vorbiram de preoti, mi-am adus aminte de prietenul meu - 1, 2, si 3. Tot astept un dans la webcam din partea lui, deocamdata e timid.

Tweet

About Author: Andrei

8 thoughts on “Pasaportul biometric nu aduce apocalipsa!

 1. rica
  February 1, 2009 at 23:29

  Urmareste filmul documentar ” INGERUL DIGITAL ” pana la final si iti vei schimba parerea. Inserarea cipurilor va fi primul pas catre apocalipsa, explica tot acolo, fiind facut de sarbi. Este un documentar inspaimantator, uramreste-l si imi spui pare
  rea dupa.
  p.s: se gaseste pe net gratis.astept raspunsul tau.

 2. February 2, 2009 at 00:06

  Nu cred ca imi va schimba parerea dar daca imi pica in mana, am sa-l vad.
  Sper sa nu inceapa lumea si cu moneda euro…

 3. Silvia
  February 2, 2009 at 08:00

  Toate intimplarile care vor coincide intr-un fel sau altul cu basmele legate de Anticrist vor baga BOR-ul in sperieti… deci intr-un fel e meseria lor sa se agite. Desi, nu pot sa zic ca nu ma pune nimic pe ginduri… ba din contra.

  Silvias last blog post..

 4. A.Faith
  February 2, 2009 at 13:41

  eu sunt neutru în discuţia asta, dar mă întreb aşa: cine spune că cipurile sunt demonice? cine spune că o să existe probleme? un preot? şi ce studii are? şi ce antecedente are?

  şi uite cum se demolează o teorie absolut stupidă!

  A.Faiths last blog post..Căţeluşul şchiop

 5. February 2, 2009 at 13:48

  @Silvia: sa se agite ca alti oameni din breasla lasa manelistii sa faca videoclip langa altar, sa se agite ca alti oameni de-a lor au cont de hi5 si stau pe messenger cu “view my webcam”, sa se agite de calugarii aia care ii pupa mana lui Becali, sa se agite ca popa face campanie electorala, sa se agite ca alt popa jecmaneste satenii, sa se agite ca tot mai multi de-a lor doar isi fac meseria, nimic mai mult

 6. February 2, 2009 at 13:49

  @A Faith: da, popa prostu imi spune ca cipul ala e unul dintre semnele apocalipsei. Ca mi-l aduce pe Satana in buzunar, am sa zbor cu el pe avion.

 7. JorjH
  February 5, 2009 at 00:27

  Ma seaca toata chestia asta, tot ce ii tehnologie noua, tot timpul cineva se trezeste ca violeaza drepturile omului, ca vine sfarsitul lumii si alte cacaturi. Nu stiu de ce am impresia, nu am treaba cu convingerile altora, dar in ziua de astazi biserica chiar nu isi mai are rostul. Sustin ideea de a incerca sa faci bine si sa incerci sa fii o persoana buna, dar pentru aia nu tre sa faci ce iti zice un duda de acum 2000 de ani care nici macar nu se stie daca a existat si is tot felul de controverse.

  JorjHs last blog post..Cineva, inaintea ta

 8. Bruce Lee
  March 7, 2009 at 00:13

  credeti ca va trebuie studii ca sa descoperiti ceva diabolic ? O minima cultura + o gandire sanatoasa sunt deajuns .

  Despre autorul acestui articol ce sa spun …… Bate campii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *