Poti sa ai si succesuri, poti sa ai si facturi umflate

Aflu ieri ca E.On Gaz a primit amenda de la OPC. Motivul? Probleme cu facturile emise. Ma simt razbunat, parul de pe fund deja vibreaza de placere. Stiu ca deja va intrebati de ce, si eu va raspund ca am simtit ca sunt tras in piept si, fiind nepasator de fel, am lasat si am tot platit facturi, ca prostu.

In perioada inceput decembrie-inceput ianuarie nu am calcat nici 1 minut in casa. Vine factura. Ce sa vezi? 103 lei. Trait-ar familia dar 1 milion am platit si pe luna precedenta, aia in care stateam in casa, puneam lemne pe focul din centrala, ma spalam ca nu voiam sa put in autobuz, imi faceam de mancare. Andrei, prostu’ satului a mers si a platit. M-am gandit ca e regularizare si asa le-a iesit doamnelor cu curu mare.

Ultima factura din posta(de acum vreo 10 zile) imi arata tot un milion si ceva. Sincer ma asteptam la mai putin(da, stiu ca deja ganditi cum plateste asta numai un milion si se tot plange) deoarece credeam ca va fi citire si nu voi ajunge la meleonul ala.
Merge fata sa plateasca, indemnata de Andrei prostu’ si nepasatoru’, doamna cu curu mare zice ca daca pe factura scrie ianuarie, aia nu trebuie platita. Motivul ramane in analele articolului. S-a consemnat: materie necunoscuta!

Acum marea dilema e: imi pun la ciorap milionul si ma astept sa platesc factura aia + ceva majorari, sau ii scot de la ciorap si ii stric pe biliard/router/cablu pentru laptop etc? Nu stiu de ce presimt ca ciorapul castiga in batalia asta si se anunta ceva futai pe banii lui Andrei. Voi ce ma sfatuiti?

Nota 1 – nu imi place sa merg si sa fac scandal acolo si nici rabdare n-am sa mi se explice niste chestii pe care oricum le fac cum vor ei
Nota 2 – poate pentru unii dintre voi e putin, pentru mine un milion este o suma pe care nu as da-o foarte usor din buzunar

Tweet

About Author: Andrei

2 thoughts on “Poti sa ai si succesuri, poti sa ai si facturi umflate

 1. Liviu
  February 21, 2009 at 22:53

  Andrei, azi mi-a venit si mie factura la I.ON Gaz. Dupa ce am platit la inceputul lui februarie 3 milioane jumate, acum mi-a venit un tarif asemanator: 3 si sase sute. Cu data scadenta pe 07.02.09, pe cand plicul l-am primit abia azi, 21.02.09. E ceva necurat. E sefeistic rau de tot.

  Livius last blog post..Romania poate falimenta Austria. Ei, na!

 2. verisoara
  February 23, 2009 at 21:04

  OO, fratilor voi va plangeti, dar facturi de 7.300 lei si acum 5.400 lei ati auzit si nu va inchipuiti ca am mai mult de trei camare de incalzit!
  si eu ma bucur de amenda EON-ULUI!!!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *