Asociatia bloggerilor albanezi

Ne-am intalnit ieri, eu impreuna cu 11 alti bloggeri, la blogmeet Alba. La cat e orasul asta de mic, nici nu puteai aduna mai multi, chit ca s-ar putea sa mai fie niste oameni tristi, niste singuratici in spatele tastaturii, dar din cauza timidatii au ales sa nu participe. Nu le-am dus lipsa, cel putin eu.

Daca v-as da o lista cu toti care au fost, pe 60% dintre ei nu cred ca-i stiti. Am zis ca ii scriu pe fiecare + o scurta parere ce mi-am format despre ei.

Liviu (blog) – omul asta e citit si se vede acest lucru. Am inteles ca vrea sa mearga cu bloggingul la alt nivel, deocamdata nu vrea sa accepte ca trebuie sa fie mai comercial
Stefan (blog) – acum vrea sa se apuce serios de treaba. Considera ca are ceva de zis (si chiar are) doar ca deocamdata nu gaseste motivatia necesara.
Adrian (blog) – nu l-am prea auzit vorbind, dar din 34 de cuvinte cat a scos pe gura, pare un tip istet. Are in cap un proiect cu blog nisat de muzica, insa muzica mai putin comerciala sau cel putin nu cea adusa in fata pe posturile noastre tv si radio. 
Adi (blog) – imaginati-va un tip timid, cu parul lung, fara prea multi prieteni dar cu nevoie de cativa. No asa e tipul asta. A incercat de cateva ori sa duca discutia inspre subiectul dragoste, nicidecum spre blogging. Mi-a zis sa nu scriu despre el ca e emo, nu am scris.
Potor (blog) – el e copil de politician. Nu se lauda cu chestia asta si uneori pare chiar stanjenit cand i se aduce aminte. Are blog foto, dar crede ca un cont pe DeviantArt ii aduce mai multi urmaritori decat un blog.
Popescul (blog) – el un fost mare comentator pe blogurile patriei. Oriunde intrai acum cateva luni, dadeai de el. Acum s-a lasat, desi zice ca s-a simtit la trafic toate acele comentarii. Spunea ca vrea sa faca chestia asta si peste 1 an, dar nu parea prea convins.
Vizionarul (blog) – adunam cat au vorbit toti oamenii de la blogmeet la un loc si tot nu-l ajungem pe domnul asta. E incredibil cat poate scoate pe gura aia. Spre norocul lui (si al audientei) nu e prost, deci nu scoate bazaconii.
Jorjh (blog) – va puteti imagina un tip timid, care nu bea niciodata, care vorbeste frumos si nu se uita dupa femei? Da, puteti? No asta nu e asa! E total opusul. La ce cap are, ar putea scrie mai mult pe tristul sau blog. Zice ca nu are chef.
Deme (blog) – o fata care cred ca ar avea vizualizari si garla de comentarii pe Hi5. Nu ca are minte doar de Hi5, ci ambalajul pe care-l prezinta e unul placut ochiului 🙂 Are o parere destul de proasta despre blogul ei, se vede ca nu ii starneste o mare pasiune domeniul asta, doar vrea sa aiba coltul ei de internet.
Andrei (blog) – asta e businessman. Are stofa de om ce va face cariera. Ajunge cel putin ministru si intr-un an renunta la blog. Parerea mea. Chiar daca i-a placut intalnirea, nu pare sa aiba prea multe in comun cu bloggerii.
Alle (blog) – ea a fost kinderul intalnirii, 14 ani jumate. Din pacate a fost prea timida ca sa ne arata ce vedem pe blogul ei: ca e isteata foc. A ascultat mai mult, incercand sa nu se plictiseasca la subiectele pe langa blogging ale Vizionarului.

Pe data viitoare stiu ca Vizionarul o sa vorbeasca pe ceas (cate 90 de secunde odata), si vom aborda si subiectul porn, vrem sa-l facem pe JorjH putin mai atent.

About Author: Andrei

16 thoughts on “Asociatia bloggerilor albanezi

 1. August 28, 2009 at 13:26

  Da, pacat ca nu o fost si Makavelis ca eram chiar tare curiosi sa il intalnim. Sugerez ca data viitoare sa iesim la o prajitura, nu la bere 😀 ca sa nu mai imi distrageti atentia :))
  .-= JorjH´s last blog ..18 =-.

 2. August 28, 2009 at 13:54

  Bune descrieri…dar totuşi, cine era makavelis? :))) cine i-a dat tricou la tipul ăla de stătea vizavi de mine? :))
  .-= Deme´s last blog ..Articolul cu numărul 200 =-.

 3. August 28, 2009 at 14:11

  Si cat imi doream si eu sa vin. Dar cine plateste 60 lei dus pe un tren pana la Alba Iulia? Poate ne vedem cu alta ocazie 🙂
  .-= Grim_Cris´s last blog ..Să vorbim puţin despre comentatori =-.

 4. August 28, 2009 at 14:13

  Sa… ma simt flatat sau jignit ? Mnoh hai ca nu-s emo 😛 … nu ?

  Oricum, interesanta lista… desi cred c-ai fi putut spune mai multe despre fiecare… 😛
  .-= Adi (Guardian Angel)´s last blog ..Nu ma mai inteleg… =-.

 5. August 28, 2009 at 14:46

  Si pozili, pozili unde e? 🙂
  .-= Eugen´s last blog ..BBL =-.

 6. August 28, 2009 at 15:21

  @Eugen: n-am facut poze

 7. August 28, 2009 at 15:34

  aaaa si eu stiam ca makavelis n-a venit! a venit numai un tip c’un tricou pe care scria makavelis. mhmmhmhmmh dubios :))

  avea deme aparatu’, da’ uitai de poze.

  poate can mai cresc imi trece timiditatea asta, la first meet. ca-i naspa. [-x
  .-= Alle´s last blog ..cum a fost la blogmeet alba =-.

 8. August 28, 2009 at 16:59

  @Tomata: ok, albanezii te asteapta la o intalnire offline 🙂

 9. August 28, 2009 at 18:54

  that’s so true… la mine cel putin. dar la faza cu Deviantu ziceam ca acolo am mai multi vizitatori in domeniu foto/grafica si pe blog vizitatori diversi.
  .-= Alex Potor´s last blog ..Epistola Nebunului =-.

 10. Ionut
  August 28, 2009 at 21:31

  Alle e cea timida? :)) Ce-ai ghicit-o :)))
  .-= Ionut´s last blog ..Hai c-am înjurat-o şi pe mam’mare Madonna! =-.

 11. August 29, 2009 at 15:18

  cum n`ati facut poze ,ma :)) ?! vaaai, asta da chestie, da`n fine, sa va fie de bine !
  .-= Alex`andra´s last blog ..Viaţă Faină ! =-.

 12. Pingback: Alba are bloggeri #albablogmeet | mariusrusu.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *