Si nioazda palnie se facu…

Chestiile de mai jos le-am gasit pe un blog, am ales doar cateva dintre ineptiile de acolo.

Curvia fără alt trup e o batjocură la adresa lui Dumnezeu, pentru că înseamnă aducerea de jertfă Diavolului cu sămânţa trupului propriu. Folosirea de materiale adiţionale pentru stimulare se socoteşte de două ori păcatul malahiei, iar lubrifianţii în loc de scuipat se socoteşte de trei ori. Pentru dildouri şi alte asemenea obiecte există canon separat.

O aşa-numită „modă” astăzi este folosirea băşicii, sau a prezervativului, aşa cum mai e el cunoscut. Prin aceasta omul comite tot malahie, adică acelaşi păcat. Cel care a făcut aşa ceva şi se căieşte trebuie să verse conţinutul prezervativului la loc în pântecele femeii, având grijă să călăuzească sămânţa acolo unde s-ar fi dus în mod normal într-o împreunare naturală.

Nou fiind într-ale interneţilor, m-am apucat niţel de adus ceva culoare pe blog. Schimbările sunt mărunte, dar sesizabile. Am scos widgetul de RSS, deoarece o sursă sigură mi-a spus că RSS e tehnologia Necuratului.

Raiul este rezervat celor puri la suflet, fără de păcat. Ţiganii, homosexualii, evreii, ateii, asiaticii gălbejiţi, masonii, comuniştii, iehoviştii, Harry Potter, Steve Ballmer, Dan Bitman şi alte asemenea panarame nu au ce să caute în Grădina Domnului, deoarece prin ceea ce au făcut sau fac în cursul vieţii, ei s-au lepădat de Dumnezeu.

Sursa

Trist e ca omul care scrie idioteniile astea se crede calugar sau preot. Dupa ce isi termina laba zilnica si setul de comentarii pe hi5, acest mic Harry Potter se apuca si posteaza pe blogul sau.
Stiti ca nu-s fan al bisericii sau al preotilor, insa omul care scrie asa ceva chiar nu e parinte, deci nu merita luat in seama ca fiind un reprezentant al bisericii.

Articole similare
Tweet

Etichete: , ,

Comments: 9 Responses

 1. alea sunt scrise la misto (dupa modelu’ http://www.luminasfanta.com). acu’ ai facut si tu ca aia de la antena1 cand au prezentat un accident aviatic surprins din interiorul avionului cand de fapt era o scena din clipul introductiv de la Lost :) )
  .-= colaholicu´s last blog ..Unii pentru altii =-.

 2. in vremuri tulburi intotdeauna se arata “salvatori” de buna voie
  .-= Zorin´s last blog ..PENIBIL =-.

 3. Hai ma prietene:)) chiar vrei sa cred ca tu ai crezut ca ala care a scris ” Mormonii sunt homosexuali, poligami, pedofili, incestuoşi, anti-Coca-Cola, nu fac transfuzii de sânge, refuză tratamentul medical, sunt homosexuali, îl venerează în ascuns pe Lordul Întunericului, fac Yoga, nu-şi trimit copiii la şcoală, sunt homosexuali, consideră ortodoxia ca fiind o religie falsă şi multe, multe alte asemenea grozăvii. “chiar ii calugar?
  .-= JorjH´s last blog ..Paradoxul lui Andrei =-.

 4. Ala e un mare labar care si-a facut un blog. Ce e mai grav este ca a avut si ceva reclame in Adsense.
  .-= Ciupanezul´s last blog ..Acum 5 ani =-.

 5. Mah, treaba cu prezervativul am auzito si eu la o tipa. Ea imi explica cum ca e pacat mare sa te pui in calea conceptiei si Dumnezeu nu vede asta cu ochi buni. Eu iam spus bineinteles ca usa de la intrare e aia mare si maro, sa vada daca pe partea cealalta e tot maro. Cat despre restul ineptiilor, mi se par doar o gluma nereusita si necalculata pana la capat.
  .-= Alex´s last blog ..Hello world! =-.

 6. E un retard!
  .-= Ionut´s last blog ..I have a dream! =-.

 7. Ha ha ha, deci cautasi informatii despre malahii, recunosate, si ai ajuns la el pe blog. =)) Terminat omul =))
  .-= Mihai´s last blog ..I have a minute =-.

 8. @Mihai: neah, un blogger mai putin cunoscut mi-a spus de blogul nebunului

 9. irony. it’s like iron.
  .-= alleks´s last blog ..BMW xDrive Tour Craiova =-.

Leave a Reply

Performance Optimization WordPress Plugins by W3 EDGE