Despre ranjiti

Este o specie de oameni pe lumea asta care nu stiu altceva decat sa rada. Dar nu, nu sunt aia cu pasaport de optimisti, care sa te binedispuna, care sa te faca sa te simti bine alaturi de ei, sunt gaoazele de oameni care rad la orice, oricand si, pe langa asta, si cu zgomot de ala de tren ajuns in gara.

Ei rad la comanda, rad si la fazele alea penibile in care se zambeste din rusine. Ba, nu-i nevoie, adica nu doreste nimeni sa auda/sa vada cum tu ranjesti ca un vagin la orizontala. Daca e vorba de vreo gluma misto, hai sa ne radem. Dar daca nu e vorba de asa ceva, iar tu razi aiurea, dai impresia ca esti retard, ca esti putin pe langa subiect si cred ca te-ar putea face sa zambesti si un deget infipt in cur.

Asadar, nu ne binedispui cu rasul tau la fraze de genul e innorat, chiar nu vreau sa ploua, nu ne transmiti vreo stare misto daca esti tot timpul cu zambetul ala de Joker basit pe fata, mai mult, s-ar putea sa dai impresia ca esti prost – nu poate nimeni sa ma contrazica cand spun ca unul ce rade la chiar orice e cel putin incet la minte. Da, prefer unul serios, care imi da senzatia ca e sfidator, decat un ranjit de asta ce miroase a statut.

Tweet

Etichete:

Comments: 8 Responses

  1. Nu te mai lua de Piticu, băi! :))

  2. mie-mi plac oamenii care rad cu pofta si nu ranjitii :)

  3. si ce nasol e cand ei zic o gluma rad si apoi isi dau seama ca numai ei rad… penal.

  4. +1 @eugen :))

  5. Am un amic asa.. saracu eu i-am spus ca ii retardat. El nu ma asculta. Putea sa-mi multumeasca peste cativa ani, daca urma vre-un tratament.

  6. ca rasu lu piticu!

  7. Joker băşit? Te-ai gândit cumva la Băsescu când ai scris postul ăsta? :lol:

  8. Serginho scrie bine, cei mai penali sunt aia de zic o gluma rasuflata si rad doar ei!

Leave a Reply

CommentLuv badge