Iehovistul de pe Facebook

E de acceptat cand imi ceri sa dau like unui restaurant la care mananci des si crezi tu ca merita. E de acceptat sa-mi ceri sa dau like unui magazin ori institutie de care te ocupi. Da, te-ar ajuta foarte mult sa strangi 50 de like-uri pentru magazinul Ţiţinodragi, esti platit sa te ocupi de contul de facebook, sa vezi si de twitter, etc. E de acceptat sa sugerezi sa-mi placa un artist, un om de cultura, o personalitate, o echipa, un concept – bai Maka, parca tie iti placea de Beyonce, uite aici pagina ei de facebook, creata de fani, ai putea da like. Ok, mersi fain. In fiecare caz de mai sus as putea sa dau like, daca, bineinteles, imi place respectiva chestie.

Dar cand tu vii si imi ceri sa-ti dau like la propriu blog, personal sau de nisa, pai deja esti un lautar de sub podurile Parisului. Imi plac cateva bloguri de la noi, daca gasesc widget, s-ar putea sa dau si like. Nu-l gasesc? Poate vad pe Facebook (wall) vreo mentionare si o sa dau acolo. Daca vreau. Deci:
1. nu-s idiot, stiu ca s-ar putea sa-ti fi facut pagina blogului pe facebook
2. nu-s robot, deci voi da doar la ce vreau si ce imi place.

Din nou zic, e o cerseala mare asta. Esti ca un iehovist ce vine cu cartile alea, sugerandu-mi un Dumnezeu misto, un taram cu rauri pure, cu lei ce se imbratiseaza cu copii, cu dragoste platonica, cu bunastare spirituala. Si parerea mea e ca nu-ti face cinste. De ce sa faci chestia asta? Cat de mult o sa te bucuri de likeuri stiind ca is obtinute dupa o manevra asemanatoare spamului?

P.S. Una e sa anunti ca ti-ai facut pagina respectiva de facebook, alta e sa-mi sugerezi (prin metoda clasica) sa-i dau Like.

Tweet

About Author: Andrei

14 thoughts on “Iehovistul de pe Facebook

 1. daniel rus
  November 30, 2010 at 16:48

  dupa ce am dat pe invite your friends to like…mi-a parut rau, pentru ca iti iei vreo 10 likeuri si 100 injuraturi.

 2. blogarel
  November 30, 2010 at 16:54

  totusi, vreau sa dau like paginii tale :))

 3. November 30, 2010 at 16:56

  asteapta pana imi fac si te invit eu sa dai like, chiar o sa ma rog de tine

 4. colaholicu
  November 30, 2010 at 17:35

  Da, la un moment dat un prieten a dat mass-invite pe FB la pagina blogului meu. M-am simtit cam aiurea pentru ca era totusi un mesaj spam si mi s-a parut un pic aiurea… Io de obicei dau ignore la orice invitatie de like de site/joc etc.

 5. November 30, 2010 at 18:44

  cum, a dat altul pentru tine?!

 6. Cristian
  November 30, 2010 at 21:58

  Mai obisnuiesc si eu sa dau like la alte site-uri care au widget-ul de facebook pus, dar sa cersesc niste amarate de „like-uri” pentru site-ul meu? penibil…plus ca nici nu cred ca ajuta foarte mult sau ca vine prea mult trafic din facebuci.

 7. colaholicu
  November 30, 2010 at 21:29

  da, un overzealous. ma rog, nu ma deranjat ca a invitat prieteni comuni, da’ mi-a fost aiurea fata de ceilalti de care n-aveam habar cine sunt.

 8. December 1, 2010 at 01:01

  e pentru e-penis

 9. Miscellaneous
  December 1, 2010 at 02:40

  Și acestea fiind zise, sper că nu te superi că o să-ți dau friend request, da, da ? :)) Mă rog, am dat deja.

 10. December 1, 2010 at 02:43

  atata timp cat nu e cerere de like, suntem ok 🙂

 11. Miscellaneous
  December 1, 2010 at 02:45

  Nu, nu fac de-astea.

 12. i4ever
  December 1, 2010 at 14:32

  Multi au uitat ce inseamna like si il considera un fel de vot sau un rang al popularitatii . Ar trebuie sa stie ca trebuie sa dai like doar daca iti place.

 13. Dan C
  December 1, 2010 at 15:01

  in raiu iehovistilor e cu dragoste platonica? aproape pusesem botu

 14. Rares Cojocaru
  December 2, 2010 at 00:41

  Nu sunt eu cine stie ce blogger dar sunt cateva lucruri pe care nu le-am facut in online si de care sunt oarecum mandru : Nu am propus niciodata schimb de link.Nu am cersit niciodata like-uri.Nu am dat niciodata mass (cum primesc de la alti ‘bloggeri”) cu articolele recente .Nu comentez pentru trafic(bine..aici e un pic cu dus si cu intors) si nu astept sa fiu pus in lista cuiva de bloguri doar pentru ca ii citesc de mult blogul,etc 😀

  Voie buna.!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *