Andrei Luta, un copil ce va reusi

M-am revazut la Timisoara cu Andrei. Copilul asta e de un bun simt de iti vine sa-l clonezi. E plin de idei bune si zatonit de energie si entuziasm pentru a duce la capat ceea ce-si propune.

Are doar o singura problema, insa una care se poate rezolva destul de usor: e timid. Dar foarte timid. Poate ca nu vrea sa supere, sa deranjeze, nu-i place sa se bage aiurea in seama. Sper, spre binele dezvoltarii lui, sa reuseasca sa iasa din carapacea cu sfiosenie si sa-si dea seama ca treaba aia s-ar putea sa-l traga in jos (o zice Maka, din propria experienta).

Andrei (20 de ani) e pariul meu personal ca va ajunge departe. Oamenii de genul asta trebuie/merita sustinuti, promovati, impinsi de la spate daca e nevoie, ajutati atunci cand se afla in impas. Tineti minte randurile astea si vorbim in doi ani. 

About Author: Andrei

6 thoughts on “Andrei Luta, un copil ce va reusi

 1. July 31, 2011 at 21:05

  Sa te-auda cine trebe!

 2. August 1, 2011 at 09:38

  Ba cu mine n-a fost deloc timid. 🙂

  Ai dreptate. Va face minuni pe lumea asta cu ideile lui.

  Probabil ca la tine a fost mai timid din cauza avatarului tau cu chiloti pe fatza. :))

 3. August 1, 2011 at 14:12

  Nu stiam de el. Sper sa ajunga acolo unde visezi. Iar proiectele lui sa fie de succes!

 4. August 1, 2011 at 14:33

  In cazul acesta, de urmarit evolutia tanarului Andrei Luta.

 5. Oana.
  August 1, 2011 at 17:22

  @Andrei Luta, ultimele doua paragrafe de la ‘subpunctul’ legat de timiditate sunt geniale. Bine-ar fi daca mai multa lume ar pricepe chestiile alea. Faptul ca nu esti centrul atentiei nu inseamna automat ca esti exagerat de timid, faptul ca nu te bagi in seamna doar de dragul de a vorbi nu inseamna ca nu esti in stare sa porti o conversatie (cu cap, ca de obicei :D). Foarte bine ai zis-o.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *