Inspirat fiind

Mi-am dat seama ca dupa sanatate, inspiratia e cel mai de folos lucru pe care il poti avea de-a lungul vietii. E mai importanta chiar si decat ambitia sau talentul.  

Ma gandeam ca daca acum as avea vreo doua galeti de inspiratie as fi un tip bogat. As avea ideea aia de afacere pe care n-o gasesc de un an de zile. Si daca va ganditi ca nu mi-ar ajunge banii ca sa incep, va spun ca avand inspiratie mi-as da seama si de unde sa fac rost. Si trebuie sa am de unde.

Doua galeti mari de inspiratie m-ar ajuta sa fiu un blogger mai bun, mai citit, mai luat in seama. As reusi sa scriu trei articole mortale pe zi, lumea sa intre aici ca la doctorita de familie dupa retete. Ca blogger, inspiratia e cel mai important lucru pe care trebui sa-l ai. Si perserverenta. Dar totusi, e bine sa perseverezi cu articole tot mai inspirate.

Inspiratia m-ar ajuta sa ies cu bine din situatiile grele ale vietii. Chiar si de un necaz, m-ar ajuta mult sa fiu inspirat ca sa pot cugeta limpede, as putea alege acele ganduri si actiuni care m-ar scoate cumva din starea nasoala.

Inspirat fiind, as reusi sa rezolv problemele mele si ale celor care ma intereseaza sa le rezolv. As putea sa iau cele mai bune decizii cu privire la locul de munca, relatia cu femeie de langa mine, relatia cu oamenii care conteaza, as reusi sa-mi fac viata mai frumoasa.

Sa fiu inspirat m-ar ajuta sa fiu mai fericit. Deci inspiratie vreau. Doua galeti. Cu optiune de reincarcare.

About Author: Andrei

7 thoughts on “Inspirat fiind

 1. August 31, 2011 at 14:35

  In business, e un fel de al saselea simt inspiratia asta si te poate propaga sus de tot. Dar pe langa inspiratiei iti mai trebuie si mult curaj si incredere, care se castiga pe parcurs.
  Succes !

 2. A.Razvan
  August 31, 2011 at 16:56

  Hai ma ca esti un blogger bun! e greu intradevar sa oferi continut zilnic pentru cititori 🙂

 3. August 31, 2011 at 18:35

  @Feri: da, inspiratia merge mana-n mana cu increderea

 4. giolly
  September 1, 2011 at 06:03

  ideea aia de afacere pe care o pomenesti o astept si eu. lipsa de inspiratie, lipsa de incredere nu stiu ce e dar nu apare.
  totusi ma tem de ce e mai incolo. inspiratie sa fie, idee sa fie si apoi? daca nu va exista inspiratie sa progresez?
  cred ca inspiratia nu duce pana la infinit.

 5. September 1, 2011 at 13:57

  @Regiunea Centru: inspiratie!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *