Si-am fost gazde

Se termina un weekend fain in care am fost gazda, impreuna cu Bungust, dar si cu ceilalti patriarhi ai blogosferei albaiuliene, George si Marius, celor trei invitati pe care i-am avut in Alba Iulia: Somnulescu, Nebuloasa si Mihai.

Trebuie sa recunosc, pentru moment, in Alba Iulia vii doar ca sa vezi Cetatea, sa simti aerul istoriei, sa te bucuri de tot ce au reusit sa faca niste oameni si ale lor fonduri europene dintr-o chestie ce era lasata, la fel ca 80% din monumentele noastre istorice, in paragina. I-am simtit pe oameni incantati, entuziasmati, dornici sa revina, si, poate cel mai important, convinsi ca Alba Iulia si Cetatea ei merita vazuta. Oamenii aduc oameni. Cea mai buna promovare de care poate avea parte aceasta bucata de istorie sunt povestile oamenilor care ajung aici.

Multumiri speciale merg lui Emanuel, ghidul nostru de conjuctura, care si-a rupt din timpul sau liber si ne-a plimbat prin frumoasa Cetate, ne-a explicat niste lucruri, ne-a invatat istorie.

oameni faini

Ne-am vazut si cu Andrei Cismaru, Andreea, KorinaMS si Gusteru. Pentru ca noh, cele mai faine intalniri is alea neprogramate.

Multumim Hotel Parc pentru tot!

Altfel, daca aveti drum prin Alba Iulia si vreti sa ne vedem, dati un semn, bag de seama ca imi place sa fac pe gazda.

About Author: Andrei

9 thoughts on “Si-am fost gazde

 1. September 18, 2011 at 20:25

  Sper sa ajung si eu cat de curand in Alba Iulia. Am fost acum 2 ani pentru prima data si mi-a placut la nebunie. Daca e sa vin te anunt. O sa vorbesc si cu comunitatea din Brasov. Poate venim mai multi.

 2. Android
  September 18, 2011 at 21:07

  Am fost si eu zilele trecute in Alba Iulia si tare as fi vrut sa particip la evenimentul vostru. Pacat ca am aflat de el abia acum:(

 3. September 18, 2011 at 22:39

  @Dani: ar fi de vis! noi va asteptam
  @Android: data viitoare dai un semn, stii unde ma gasesti

 4. September 19, 2011 at 14:53

  Nu pot sa zic decat ca-n Alba Iulia, oamenii sunt mult mai prietenosi fata de alte mari orase din tara 🙂 Am ajuns acum cateva ore in Iasi, revin cu articole pe masura ce-mi aduc aminte toooot ce s-a intamplat.

  A fost o placere 😀

 5. September 19, 2011 at 17:20

  @somnulescu: ma bucur ca ti-a placut. si cand iti mai vine sa strabati tara, te asteptam cu mare drag. sa bem si niste berici, ca am ramas datori la rubrica asta

 6. September 20, 2011 at 11:49

  [..] lui Liviu și Andrei pentru oportunitatea oferită și pentru primire, au fost gazde faine (au scris și ei despre weekend, Liviu aci și Andrei aci), celor de la[..]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *