9 tipuri de barbati pe care trebuie sa-i eviti

monica si barbatii Femeie, ia si noteaza!

1. Barbatul care loveste o femeie. Toate femeile merita cel putin o bataie de-a lungul unei relatii, dar nu, in femei nu dam niciodata. Daca dansele calca rau de tot pe bec, le injuram, le injosim, dar nu le aplicam corectii fizice. 
2. Barbatul care considera un compromis faptul ca a renuntat la o seara cu baietii ca sa stea cu tine atunci cand nu te simti tocmai ok.
3. Barbatul care nu-si doreste mai mult. Sufletul bun tine de foame cateva luni, dupa care realizezi ca cel de langa tine, care indoaie canapeaua in fata televizorului si nu se zbate ca sa aduca bani in casa, o sa fie trantor pe care trebuie sa-l intretii.
4. Barbatul care crede ca noi suntem rasa superioara. 
5. Barbatul care te considera proprietatea lui personala.
6. Barbatul care te place si-asa. Trebuie sa te placa pentru ceea ce vrei sa fii alaturi de el, sa aprecieze ce faci pentru el si cum incerci sa te schimbi pentru binele relatiei. Celui care te place indiferent cum esti ii esti indiferenta.
7. Barbatul care nu stie sa asculte. De multe ori zic si eu ca muierile-s de neinteles, dar macar fac efortul s-o ascult. Cu timpul, realizezi ce-a vrut sa zica, ce isi doreste, cum a gandit-o. Femei, din zece povesti de-ale voastre, cinci is balarii, dar partenerul tau de viata trebuie sa faca efortul sa asculte.
8. Barbatul care nu stie sa comunice. Femeia care reuseste sa faca casa buna cu un mutalau e o eroina. Doar ca s-ar putea sa depuneti prea mult efort.
9. Barbatul care nu e barbat. Chizduţe de astia care se ingrijesc prea mult, o ard manelistic cu margele si cruciulite, se simt neintelesi si neapreciati, cred ca e suficient sa dai din cur zece minute ca sa fii considerat barbat.

Tweet

About Author: Andrei

10 thoughts on “9 tipuri de barbati pe care trebuie sa-i eviti

 1. Aliceee Traveler
  November 29, 2011 at 20:52

  Mi-ar placea sa vad un astfel de “ghid” si pt femei :)). Ce anume nu puteti tolera la o femeie

 2. oprean
  November 29, 2011 at 21:02

  Daca lasi o femeie sa-si zica toata ziua “balariile” o sa ajungi numai asta sa asculti si daca faci efortul sa asculti inseamna ca-ti si place…eu unul vreau o conversatie normala nu “balarii”

 3. sirlukas
  November 29, 2011 at 23:24

  Frate…noua lenesilor ne spulberi orice sansa de a pune mana pe o femeie, ntz, ntz. :))

 4. Andrei
  November 29, 2011 at 23:27

  @oprean: daca ii spui o data, de doua ori, ca povestile ei nemuritoare nu te intereseaza in vreun fel, o sa stie incet, incet ce merita sa discute cu tine si ce sa discute cu prietenele ei
  @sirlukas: lasa, ba, nu ma citesc chiar toate femeile din Romania 🙂

 5. sirlukas
  November 30, 2011 at 13:26

  @Andrei…chiar sper sa nu…

 6. cerbulvechi
  December 1, 2011 at 10:02

  man, cu punctul 6 am ceva probleme dar…depinde de tipul de relatie cred, mie-mi plac femeile asa cum sunt, mi se rupe de eforturile lor ca sa mearga treaba

 7. pinguu
  December 1, 2011 at 16:25

  Adevarat articol:)

 8. Avocat
  December 4, 2011 at 17:31

  Interesant :))

 9. Beatrice
  December 11, 2011 at 21:48

  De ce in mentalitatea româneasca o femeie merita sa fie batuta ? (conform punctului 1) Si de ce sa ne injure sau injoseasca ? Nu este cumva violenta verbala ? Barbatul care isi injura femeia putem considera ca o respecta ? De ce nu putem sa ne exprimam nemultumirea fara bataie, injurat sau injosit ? Cred ca societatea româneasca mai are foarte mult de evoluat in ceea ce priveste drepturile femei….De ce nu facem aluzie si la cat de cate ori un barbat ar trebui batut, injurat sau injosit pentru ceea ce face ?

 10. Andrei
  December 11, 2011 at 21:53

  @Beatrice: scrie acolo: daca dansele calca rau de tot pe bec. De ce violenta verbala? Daca o prinzi in propria casa cu altul, o injuratura tot merita, daca de batut nu se pune problema.

  Legat de ultima ta intrebare, barbatii ar merita mult mai multe injuraturi si injosiri decat o femeie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *