Ce am de impartasit cu voi de la 11even

 • gabriela muresan la 11even Cosmin Suciu ne-a zis ca cel mai usor in viata e sa cazi. A vorbit 11 minute fara sa spuna cu singur “ă”
 • Razvan Curca, medic oncolog, a spus ca una dintre cele mai evitate specialitati din medicina este oncologia. Toti tinerii viseaza la chirurgie plastica sau ginecologie.
 • Vlad Capusan, la 21 de ani a ajuns in Himalaya. Colegii sai avand probleme de sanatate, a incercat si reusit singur sa urce varful pe care il avea in plan. Acolo, pe munte, neavand niciun om in jur pe cateva sute de km patrati, a realizat ca cel mai mult in viata asta ai nevoie de oameni. Pozele cu oameni pe munte sunt mai emotionante si reusite decat cele cu peisaje.
 • Dan Olteanu, bloggerul in devenire, sustine ca a renuntat la echivalentul a patru salarii de medic pentru a-si urma propriul vis, acela de a avea afacerea lui. Intre timp, s-a prostit si s-a apucat de online, isi pierde timpul pe bloguri si twitter 🙂
 • Gabriela Muresan, care e in scaun cu rotile inca de mica, a avut probabil cel mai bun discurs dintre toti cei 11 speakeri. Ceea ce medicina numeste handicap, ea o numeste experienta. Oamenii cu dizabilitati sunt aruncati la marginea societatii. Vrea sa se spuna despre ea ca a fost o persoana care a facut alti oameni fericiti. Inteligenta, coerenta, doamna Muresan spune ca ceea ce defineste un om este partea lui interioara.
 • La Dragos Zaharia mai aveam putin si o dadeam in plans. Omul sufera de scleroza multipla, dar desi are problema la picior, spune ca a invatat sa treaca peste, sa-si continue viata ca si cand totul ar fi fost normal. Nu pot sa spun exact de ce, dar omul m-a impresionat maxim. Poate si datorita filmuletului pe care ni l-a pus.
 • Ionela Danciu, femeia care a schimbat legea in Romania (a avut tripleti, primea bani pentru un singur copil; a schimbat chestia asta, de acum toate mamele de gemeni ori tripleti primesc bani pentru fiecare copil in parte), ne-a povestit despre lupta ei cu legea, cum a reusit sa faca doua mitinguri la Bucuresti, cum a avut parte de niste oameni minunati care au vrut s-o ajute fara sa ceara nimic in schimb. Dupa lupte, dupa zeci de drumuri in capitala, dupa zeci de infatisari la procese si dupa sute de nopti in care a plans, a reusit sa schimbe legea. Doar ca unele lucruri au un pret prea mare. Din cauza stresului pe care l-a mancat in acesti ani, doamna Danciu sufera de cancer tiroidian. Ne spune, totusi, ca isi priveste fetitele si stie ca a meritat toata lupta asta.

About Author: Andrei

5 thoughts on “Ce am de impartasit cu voi de la 11even

 1. November 15, 2011 at 13:20

  Ai scris despre Cosmin Suciu că a vorbit fără să zică vreun “ă” – asta înseamnă că a vorbit fără diacritice, că deja în “viaţă” este un ă.

  http://instantrimshot.com

 2. Andrei
  November 15, 2011 at 13:29

  iarasi m-ai trollat 🙂

 3. Emanuel Dragusin
  November 15, 2011 at 19:42

  In primul rand, Andrei, iti multumesc ca ai venit la 11even si ca ai acceptat sa fii ambasador online al evenimentului. Emotiile tale vizibile, la unul dintre discursuri m-au facut sa intelg ca aceasta intalnire si-a atins scopul. Editia a doua va fi si mai frumoasa, sunt sigur. Iti multumesc!

 4. Pingback: 11even – mai bogat cu 11 experiente | emanueldragusin.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *