Cum sa vezi meciurile de fotbal online

Steaua, Dinamo, Cluj, Real Madrid, Barcelona, Chelsea, Manchester si orice alta echipa din Europa ce are meci saptamana asta poate fi urmarita live pe net. Pentru ca unele meciuri sunt difuzate pe programe tv pe care nu toata lumea le are, Digi, Eurosport 2 ori alte televiziuni de afara, astazi fac un tutorial despre cum poti sa vezi fotbal online, in fiecare zi cu meciuri. 

Luam exemplu din seara asta, Real Madrid vs Barcelona.

1. rojadirecta.me este siteul unde gasesti toate meciurile de astazi, care pot fi vazute live pe net. Mergi la ora la care se joaca meciul pe care vrei sa-l urmaresti, cauti partida, apesi click si ti se va deschide o lista cu optiuni.

                               rojadirecta optiuni meci

2. In lista ce iti apare dupa click, ai mai multe coloane. A doua coloana iti arata numele televiziunii, pe a treia vei gasi limba in care vei auzi comentariul, a patra e tipul de aplicatie prin care iti va transmis meciul, a cincea e viteza de transmisie (de obicei, cu cat e mai mare, cu atat calitatea imaginii e mai buna), iar pe ultima e butonul de play, pe care trebuie sa-l apesi ca sa-ti porneasca meciul.

3. La ora la care scriu acest articol nu gasesti Digi, insa mai tarziu va aparea sigur. O sa ai nevoie de aplicatia Sopcast. Toate tool-urile de care ai nevoie pentru a vedea meciuri online le gasesti aici. Cel mai urmarit meci din lume are parte de cele mai multe optiuni. Variantele cu ustream, streami sau mips nu necesita instalarea unor codecuri speciale sau aplicatii in plus.

Cum ma uit eu diseara la Real-Barca? Am instalat aplicatia Veetle, voi deschide optiunea Bad tv, la 2000 kbps. Merge excelent, asa vad majoritatea meciurilor Barcelonei. Nu aleg Digi deoarece nu se compara pasiunea cu care transmit spaniolii (ori sud-americanii) un meci de fotbal.   

Daca ai internet de viteza buna, fara intreruperi, in felul asta poti urmari meciuri live pe net in fiecare weekend.

About Author: Andrei

11 thoughts on “Cum sa vezi meciurile de fotbal online

 1. December 10, 2011 at 18:56

  Mi se pare complicat.Îţi recomand un alt site care este mult mai simlu … Fotbal Online. Pe acest site poti urmari toate sporturile nu numai fotbal.

 2. Andrei
  December 10, 2011 at 19:01

  sunt binevenite si alte variante

 3. Emanuel Dragusin
  December 10, 2011 at 21:30

  Acum ca mi-ai spus cum sa fac, o sa vizionez meciul acasa cu nevasta. Nu avem noi bere dar vinul acela rosu, cred ca ne va multumi pe amandoi 🙂 Hai Barca!

 4. December 14, 2015 at 01:21

  Acum am gasit aici ceva frumos despre sport. Aveti o pagina web impresionanta pentru informatii Sportive.
  Mult Succes!

  • andrei
   March 26, 2017 at 21:07

   multumesc, functioneaza, cred ca e cel mai bun!

  • Amalia
   April 19, 2017 at 23:11

   Mulțumesc, foarte tare!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *