Cum sa vezi meciurile de fotbal online

Steaua, Dinamo, Cluj, Real Madrid, Barcelona, Chelsea, Manchester si orice alta echipa din Europa ce are meci saptamana asta poate fi urmarita live pe net. Pentru ca unele meciuri sunt difuzate pe programe tv pe care nu toata lumea le are, Digi, Eurosport 2 ori alte televiziuni de afara, astazi fac un tutorial despre cum poti sa vezi fotbal online, in fiecare zi cu meciuri. 

Luam exemplu din seara asta, Real Madrid vs Barcelona.

1. rojadirecta.me este siteul unde gasesti toate meciurile de astazi, care pot fi vazute live pe net. Mergi la ora la care se joaca meciul pe care vrei sa-l urmaresti, cauti partida, apesi click si ti se va deschide o lista cu optiuni.

                              

2. In lista ce iti apare dupa click, ai mai multe coloane. A doua coloana iti arata numele televiziunii, pe a treia vei gasi limba in care vei auzi comentariul, a patra e tipul de aplicatie prin care iti va transmis meciul, a cincea e viteza de transmisie (de obicei, cu cat e mai mare, cu atat calitatea imaginii e mai buna), iar pe ultima e butonul de play, pe care trebuie sa-l apesi ca sa-ti porneasca meciul.

3. La ora la care scriu acest articol nu gasesti Digi, insa mai tarziu va aparea sigur. O sa ai nevoie de aplicatia Sopcast. Toate tool-urile de care ai nevoie pentru a vedea meciuri online le gasesti aici. Cel mai urmarit meci din lume are parte de cele mai multe optiuni. Variantele cu ustream, streami sau mips nu necesita instalarea unor codecuri speciale sau aplicatii in plus.

Cum ma uit eu diseara la Real-Barca? Am instalat aplicatia Veetle, voi deschide optiunea Bad tv, la 2000 kbps. Merge excelent, asa vad majoritatea meciurilor Barcelonei. Nu aleg Digi deoarece nu se compara pasiunea cu care transmit spaniolii (ori sud-americanii) un meci de fotbal.   

Daca ai internet de viteza buna, fara intreruperi, in felul asta poti urmari meciuri live pe net in fiecare weekend.

Tweet

About Author: Andrei

10 thoughts on “Cum sa vezi meciurile de fotbal online

 1. Razvan
  December 10, 2011 at 18:56

  Mi se pare complicat.Îţi recomand un alt site care este mult mai simlu … Fotbal Online. Pe acest site poti urmari toate sporturile nu numai fotbal.

 2. Andrei
  December 10, 2011 at 19:01

  sunt binevenite si alte variante

 3. Sorin
  December 10, 2011 at 19:46

  Rojadirecta e bun si el dar eu de obiceo folosesc http://www.lshunter.tv/ si http://www.12tv.ro pt alte transmisii gen Dolce, etc

 4. Emanuel Dragusin
  December 10, 2011 at 21:30

  Acum ca mi-ai spus cum sa fac, o sa vizionez meciul acasa cu nevasta. Nu avem noi bere dar vinul acela rosu, cred ca ne va multumi pe amandoi 🙂 Hai Barca!

 5. Alexinho
  December 11, 2011 at 01:08

  Puteti incerca si http://fotbal-live.eu cele mai bune streamuri pentru meciuri

 6. daniel
  September 25, 2013 at 09:35

  http://www.meciurilive.us merge destul de bine

 7. Marius
  February 26, 2014 at 19:29

  Eu unu folosesc http://meciuri-live-online.com .. Au multe surse si nu au intreruperi

 8. meciuri live
  December 14, 2015 at 01:21

  Acum am gasit aici ceva frumos despre sport. Aveti o pagina web impresionanta pentru informatii Sportive.
  Mult Succes!

 9. ANDREI
  June 13, 2016 at 19:05

  tv online inclusiv toate posturile de sport romanesti, se pot viziona atat pe pc cat si pe smartphone-ul sau tableta cu android sau IOS: http://www.mocasoft.ro/tv-online-romania-pentru-windows-si-android-cu-my-webtv/ SI E GRATIS 100%

  • andrei
   March 26, 2017 at 21:07

   multumesc, functioneaza, cred ca e cel mai bun!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *