Bine, nici mama n-are toate tiglele pe casa

De-a lungul celor 12 ani de cand sunt plecati pe dincolo, oamenii astia mi-au trimis de toate. La inceput au fost dulciuri si un Play Station. Au urmat dulciuri si haine. Dulciuri, haine si sampoane. Au mai trecut anii, dulciurile au tot venit, alaturi de cuverturi de pat, plapume si prosoape. A urmat mancare, papuci de casa, chiloti sau chestii frumos mirositoare de pus prin dulapuri. S-a ajuns pana la farculite, polonic, tablouri, sapuniera sau detergent.

La inceputul lui decembrie, dupa primirea pachetului de sarbatori, ii spuneam mamei la misto ca mi-au trimis de toate si ca painea e singura chestia care mai lipseste pentru a putea spune ca am primit de toate. Si ce face mama mea, probabil cea mai adorabila si frumoasa femeie din lume? Imi pune iarasi* pachet in care introduce, usor si cu grija, jumatate de bagheta de paine.

*Dupa ce-am mancat cea mai buna ciocolata din lume, ii spun ca in casa visurilor mele, in marele living, visez sa am un bol plin cu o astfel de bunatate. Si cum pentru femeia asta visurile mele par porunci, imi cumpara un kilogram de Lindt si un bol misto de sticla si face pachet pentru fi-su. Mi-e frica sa-i zic ca mi-ar placea sa am un elicopter, poate isi vinde ficatul ca sa-mi faca un cadou.

Deci iata, dragi cititori, ca au facut-o si pe asta, mi-au trimis paine din Spania. La misto, dar e aici, pe masa din bucatarie, ca sa pot zice tuturor ca am primit de toate de pe dincolo. Nu e asta cea mai buna si nebuna mama din lume?


Tata, mistocarul: dar hai sa-i punem una intreaga, ca in trei zile ii la Alba si poate o mananca. 

P.S. Tvdece, urmariti?

Related posts:

 1. Nici eu nu-mi pot citi fata de septica
 2. Mama si copilul
 3. De nici doi lei speranta
Tweet

Etichete: , , ,

Comments: 13 Responses

 1. Foarte cunoscut suna, si maica-mea a inceput la fel, cu chestii care nu se prea gaseau aici, pe urma a trecut la haine, detergent, cafea, geluri de dus etc, pentru ca in pachetul de Craciun de anul asta sa gasesc inclusiv un odorizant de toaleta si 2 pixuri pe jumatate goale :D

  Imi place la nebunie cum vorbesti despre parintii tai.

 2. @maka: Parents! Cum sa nu ii iubesti?:)

 3. @Tvdece: stii cum e, macar jumate sa apuc sa le intorc…

 4. sa o iubesti etern si neconditionat!

 5. asa o sa fac, sefu’!

 6. acest articol a fost citit si de ai mei. acum zambim toti. sa fie sanatoasa!

 7. nu vreau sa par melodramatic, dar bucura-te de ei, cat ii ai prin preajma, ca altii…

 8. Foarte tare ! Multa sanatate familiei si ma bucur mereu sa aud povesti de acest tip !

 9. :) pentru prima parte si da, urmaresc si tvdece

 10. da macar parintii din romania stiu cum sa aiba grija de prunci, uneori duc insa la extrem misiunea asta…

 11. ce n-as da pentru asa o mama :)

 12. Parintii sunt parinti .. incearca sa ne surprinda indiferent de varsta ! Nicaieri nu-i mai bine ca la mama acasa ..

 13. as putea sa incerc si eu strategia asta cu tata :) ) …. incearca si ei saracii de acolo de departe sa ne aduca cate un zambet-doua pe buze

Leave a Reply

CommentLuv badge