Porumbeii cufuriti

loveri Am oroare de cuplurile care se ling in public. Ma refer la pupatul ala odios, de copii gen “nu stiu, vreau sa-mi fac o prietena si nu gasesc. nu stiu”. Iesim in oras, ne purtam ca un cuplu, dar nu ne cautam pe la gingii in vazul tuturor. Alea le lasam pentru dormitor, inainte sa ne dam sosetele jos.

Prietenii vostri stiu ca sunteti impreuna, nu trebuie sa faceti demonstratii de dragoste, cu dulcegarii exagerate, tinut de mana la masa si alte rahatele de cupluri din care lipseste increderea. Iubi, iubi, pupi, pupi acasa. Ca da diabetul in noi cand va vedem ca niste meduze handicapate.

Unul dintre motivele pentru care de multe ori barbatul ar prefera sa iasa in oras fara pereche este ca trebuie sa vada de ea. Adica sa o bage in seama tot timpul, sa ii ceara parerea chiar daca nu e un subiect pe langa care trebuie sa zica si ea ceva, trebuie pupata, vrea afectiune, vrea ca ceilalti (mai ales cotoharlele de la alte mese, curvele naibii) sa stie ca el este al ei. Si de aici proastele lesinate si baietii legati cu cordon ombilical de femeile lor, care se supara si nu mai fac sexulet, ca sa-i pedepseasca pentru faptul ca nu le-au bagat in seama. Apoi se mira ca de ce au fost inselate. 

Partenerul e cel mai important om de la masa aia, dar las-o naibii de afectiune exagerata. Vreti sa va sarutati? Stati acasa si incingeti atmosfera. In oras, cu alti oameni, iesiti pentru socializare, relaxare si distractie, nu ii mai faceti pe ceilalti sa se simta aiurea din cauza comportamentului vostru.

Sursa foto

No related posts.

Tweet

Etichete: ,

Comments: 8 Responses

 1. Subscriu!

 2. Exceptie fac, evident, cuplurile lesbiene. Voi aveti toata libertatea, sumpelor :) :) .
  paulyluca recently posted..Politica românească şi motivaţia alegătoruluiMy Profile

 3. eee domnule Paul

 4. Paulyluca for president! Cea mai buna replica pe seara asta:)

 5. De acord , aceesi repulsie eu o simt si fata de coloratele alinturi folosite tot in public. Cah!

 6. Bine ca nu sunt prieten cu astfel de cupluri, probabil as fi evitat pe cat posibil sa ies in oras cu ei.
  Dragos Bunea recently posted..eMAG ramane fara doi dintre fondatoriMy Profile

 7. In primul rand,libertatea fiecaruia dintre noi este cenzurata doar de propria persoana.Saruturile in public sau in intimitate(care nu este echivalenta dormitorului asa cum tu precizezi mai sus) tin de alegerea personala a cuplului,de momentul care pe ei ii conecteaza in acea zi si de motivele care i-au adus in acel loc impreuna.Nu poti tu sa condamni si sa arunci cu noroi asupra unor oameni necunoscuti doar pentru ca ii vezi sarutandu-se.Tocmai de aceea exista libertatea de alegere.Bineinteles,totul se rezuma la o limita a bunului simt,dar adevaratilor indragostiti nimeni nu li se poate impotrivii,mai ales din lipsa de respect pentru o persoana total necunoscuta.
  In al doilea rand,tinerea de mana,o privire sau orice gest total inofensiv pentru”marele public”prezent nu cred ca denota falsitate.Orice om este liber sa isi manifeste sentimentele in modul sau,iar daca acest lucru il face fericit,va continua sa o faca.
  Mai mult,definitia ta data referitor la o simpla iesira in oras e efectiv dusa la extrem.Nu doar ea cere atentie,ci si el,o atentie reciproca,ca si rezultat al relatiei lor,iar acest lucru ii face fericiti cu siguranta,altfel nu ar mai fi impreuna.
  In final,cuplurile nu sunt vinovate de faptul ca alte persoane de la masa respectiva sunt singure.Poate de aceea se spune ca “In cazul in care nu ar exista fericirea altora,nu ne-am sinchisii de nefericirea noastra”

 8. Mie mai deranjante mi se par cuplurile care se cearta in public. Awkward.
  Anda recently posted..Cum ar fi sa locuiesti intr-un cort?My Profile

Leave a Reply

CommentLuv badge