Si care e problema cu mistretii lui Tiriac?

friends not food Am inceput sa cred ca avem mintea odihnita sau ceva, mi se pare uluitor cum unii chiar au timp sa-si faca probleme pentru multe alte chestii decat ceea ce ii priveste.   

Oameni faini sau mai putin faini, Tiriac isi creste singur mistretii. Le da de mancare, ii ingrijeste, banuiesc ca le sufla si-n coite, totul pentru ca vanatoarea anuala de la Balc sa fie un real succes. Acolo unde, sa ma scuzati, Tiriac isi aduce prieteni si parteneri de afaceri cum vedem doar la tv, de la primarul orasului Monte Carlo pana la Wolfgang Porsche, omul ce conduce o firma producatoare de masini, necunoscute de altfel. L-am vazut si pe Calderon, fostul presedinte al Realului. Si citesc ieri stirea cu protestatarii adunati la poarta conacului, ca de ce omoara bogatasii sute de mistreti.  

Ca sa fim bine intelesi:
1. E pe spatiul lui sau al unui prieten (concesionat sau nu, nu are importanta)
2. Sunt mistretii lui. Da, sunt ai lui, doar nu credeti ca s-ar face mustaciosul de rusine, sa se bazeze pe ce da natura.
3. La un moment dat, in viata, trebuie sa stii ca bogatii sunt bogati. Sa vanezi mistreti, alaturi de alti prieteni de-ai tai cu foarte multi bani inseamna sa ai cu ce. Noi rupem niste parizer si tragem un mustar peste, ca n-avem bani de vanatoare cu mistreti.

Asa cum noi fugarim gaina prin ograda bunicii, ii facem cunostinta cu securea, apoi cu apa fiarta, cu morcovul, iar la final o punem pe masa de duminica, asa si Tiriac si prietenii lui fugaresc mistretul, isi fac poza cu el si pun de-o friptura. Singura diferenta e ca noi ucidem de foame, ei ucid pentru trofeu. Asta e, noi avem rate, aia imprumuta state. Si-atunci de ce trebuie sa protestam? Sunt animalele omului, el investeste in tot ceea ce inseamna vanatoarea asta. Nu impusca mistretul din padure, ci isi creste, 365 de zi pe an, niste animale pe care bogatii Europei vin si incearca sa le faca snitele (ca sa nu mai zic ca in fiecare an, parte din carne ajunge la nevoiasi). E spatiu mic si practic mistretii aia n-au nicio sansa? E la fel ca in alte situatii cand omul se minte singur: pescarii merg sa prinda ceva la pescarie, barbatii slabi bat femei, aia cu pusa mica isi cumpara masini mari.

Saptamana trecuta am omorat in total doua goange in holul apartamentului. Le-am aruncat la buda. Crima impotriva umanitatii. Sa vina protestatarii!

Sursa foto

Related posts:

 1. Mentalitatea care nu ne lasa sa evoluam
 2. La Allianz Tiriac e saracie mare
 3. Nu manelele sunt problema
 4. Avem o problema?
 5. Cum o da Tiriac in bara cu promovarea Romaniei
Tweet

Etichete: , , ,

Comments: 3 Responses

 1. Eu ma intreb de ce nu protesteaza nimeni impotriva pescarilor. Pai daca 20 de pescari prind 20 de somni de 100 de kile intr-o singura zi, avand in vedere faptul ca in Mures nu sunt mai mult de 100-200 de somni in zona noastra, asta nu e tot crima? Iubitorii de animale n-ar trebui sa se agite? O, da!
  Bungust recently posted..Cateva lucruri reactualizate despre orasul SebesMy Profile

 2. Chiar vazusem si eu treaba asta cu protestul la televizor si ma uitam: WTF?! Unii oameni chiar se plictisesc acasa si nu au ce face?
  Omul are porcii lui poate sa face ce vrea cu ei si nu e problema altora.
  George recently posted..Filme online plătiteMy Profile

 3. Le doresc vanatoare eficienta si plina de acuratete. Cei care consuma revistele colorate probabil isi pierd timpul dezbatand si suspinand dupa niste animale care daca nu le crestea omul acela nici NU EXISTAU.

Leave a Reply

CommentLuv badge