Mi-a placut un om de la tv

Am urmarit Sinteza Zilei in reluare. Lasand deoparte derapajele din ultimele 6 luni, Gadea e unul dintre preferatii mei de la tv. Da, stiu, nu sunt in asentimentul multimii, insa dati-mi voie sa recunosc profesionalismul unui om de televiziune.

Dar prieteni, de aseara, io-s fan Mihai Razvan Ungureanu. Rar mi-a fost dat sa vad la tv un politician ca omul asta. Si credeti-ma, Antena 3 e postul tv pe care stau cel mai mult timp dintre toate. Si asta in ultimii trei ani. Deci am vazut niste politicieni in platourile alea. 

Tipul de mai jos a fost decent, logic, sigur pe el, bine intentionat, cu vocabular, cu raspunsurile la el, nu l-a intrerupt pe moderator, n-a ridicat tonul, n-a fost manelist.

mru 
Nu stiu daca e bun ca premier, nu stiu ce solutii are pentru tara asta, ca nu ma astept la multe, stiind sistemul de sub el, insa acest articol nu este despre politica, ci despre un om pe care l-am urmarit 90 de minute. Probabil unul dintre cei mai decenti si destepti oameni pe care i-am vazut la tv, exceptandu-i pe invitatii Eugeniei Voda.

Daca Mihai Razvan Ungureanu are pagina de Facebook, sa-mi lasati link, omul asta are un mare Like de la mine.

About Author: Andrei

11 thoughts on “Mi-a placut un om de la tv

 1. March 14, 2012 at 09:37

  nu eşti singurul. şi mie-mi place omul. de fapt, am destul de multă încredere că vin la conducere persoane din ce în ce mai bune. la un moment dat, tot rotindu-se vor ieşi din scenă generaţiile mai vechi, pervertite de vechiul regim şi vor veni “tineri” din ce în ce mai ancoraţi în realitate. poate trebuia de mult, sau poate se va întâmpla într-o mie de ani…eu sunt optimistă!

 2. March 14, 2012 at 11:02

  Dupa fapte. Vectorul suma intre ce spui si ce se realizeaza. (Universal valabil).

 3. March 14, 2012 at 11:12

  Asta pentru că e diplomat și foarte foarte educat. Și mie îmi place de el ca persoană, exceptând conjunctura dubioasă în care s-a băgat.

 4. ioana
  March 14, 2012 at 12:41

  Mai, nu stiu ce sa zic. Faptul ca a acceptat sa intre in colectia lui Base, in care compania este cel mult manelaristica, si faptul ca a acceptat sa fie umilit in halul ala la formarea guvernului imi pune mari semne de intrebare

 5. March 14, 2012 at 12:47

  cum ar fi arătat România cu Ungureanu prim ministru încă din decembrie 2008?

 6. Andrei
  March 14, 2012 at 14:05

  @daniel rus: daca pe langa el ar fi fost tot berceanu, videanu sau udrea, era acelasi rahat

 7. March 14, 2012 at 14:18

  Legat de Gadea: probabil in reluare a fost altfel decat live.
  Legat de faptul ca nu ai vazut oameni politici cerebrali in ultimii 3 ani : probabil ar fi trebuit sa schimbi postul.
  Legat de Ungureanu : ai dreptate!

 8. March 14, 2012 at 18:57

  Nu am urmarit toata emisiunea, dar ce am vazut mi-a placut.
  Chiar ii spuneam sotului ca mie imi place mult de baiatul asta, intotdeauna mi-a inspirat ideea de om capabil si pregatit si imi pare rau ca e prim-ministru acum, sigur o sa ma dezamageasca cu ceva…

 9. yoyo
  March 15, 2012 at 01:25

  mediocru, intro lume asijderea. Pt ca-l comparam cu agramatii din guvernul zilelor noastre. Pt. ca etalonul e stramb. Pt ca simplul fapt ca esti intelectual nu inseamna destul si prea multi nu inteleg asta. Doar unii… Si doar prin comparatie devenim absurzi ( sau corect era “decat prin comparatie” !? 🙂 )
  Caracterul, verticalitatea si valoarea devin, din pacate, desuete.

 10. yoyo
  March 15, 2012 at 01:35

  ne repezim sa salutam mediocritatea doar pt ca depaseste pragul de jos. Pragul cu care ne-am obisnuit. Atat de trist…

 11. March 18, 2012 at 01:03

  Eu l-am vazut si auzit pe Mihai Razvan Ungureanu la conferinta la mine la facultate pe cand inca era sef la SIE,unde, prim abilitatile extrem de bine “finisate”, a reusit sa vorbeasca o ora jumatate fara sa spuna absolut nimic, asta fara sa zgarie la urechi. iar cand am auzit ca merge la tovarasu` Gadea in emisiune, am avut un feeling ca nu va iesi bine pentru antenist.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *