AlbaIurea (1)

 • hotel_medieval_logo un hotel in care s-au bagat 4 milioane de euro, Hotelul Medieval din Alba Iulia, are un asemenea logo (vezi dreapta) . Cum zicea TheFUA: probabil ca stia secretara un baiat ce a terminat informatica. Cat de greu era sa apeleze la cineva care chiar se pricepe? Sau, daca le era mai simplu, sa faca un concurs, sa fie ales cel mai reusit, omul premiat cu niste sute de euro si aia e. Partea trista este ca cineva si-a luat bani frumosi pe gluma asta de logo.
 • oamenii PP DD-ului au obtinut doua mandate in consiliul local. Exact acele doua mandate care puteau da majoritatea celor de la USL ori celor de la PDL. Asadar, baietii lui Diaconescu au cerut multe functii, aveau cojones si simteau ca e vaca de muls. Penelistii si pedelistii, dupa ce au realizat ca mai bine isi impart intre ei functiile alea decat sa le dea fanilor lui Elodia, au pus de-o pseudo-alianta si i-au trimis pe astia la plimbare. Partea funny e ca dandiaconestii au blocat drumul penelistilor catre sedinta de constituire a CL. Efectiv au parcat masinile in asa fel incat galbenii sa nu poate ajunge la sedinta. Hai, ba, va rugam, dati-ne numa’ jumate sau un sfert, dar dati-ne ceva, nu ne lasati cu mana goala, ca se supara nenea Dan. Toata povestea este confirmata si sustinuta de seful PP DD Alba.
 • n-avem deloc inspiratie, dar avem artisti care stiu sa se promoveze pe Twitter.

Sursa foto logo

About Author: Andrei

7 thoughts on “AlbaIurea (1)

 1. Emanuel Drăgușin
  June 26, 2012 at 22:53

  PR -ul e o chestie grea, dar toti se pricep la ea.

 2. June 26, 2012 at 23:44

  Eu nu zic nimic de logo. Sa spuna Emanuel ce site am…

 3. Andrei
  June 26, 2012 at 23:46

  @Liviu: am inteles ca al tau e mult mai reusit. Lasa-i, ma, pe specialisti sa-si faca treaba

 4. June 28, 2012 at 13:46

  Un hotel asa frumos cu un logo asa urat. Ntz, ntz, ntz, nu-i bine. Poate se razgandesc si fac pana la urma un concurs sau pun la treaba un designer cu certificat in asa ceva.

 5. cotos
  June 28, 2012 at 15:02

  La un asa hotel, merge totusi un logo mai frumos..Abia astept sa ajung acolo…

 6. Pisica Roz Blog
  July 1, 2012 at 11:01

  Din pacate (referitor la logo) nu este inteleasa pe deplin valoarea unei identitati vizuale. De ce sa dau cateva sute de euro pe un logo, cand gasesc un baiat care “se pricepe” care mi-l face pe o bere. Mai e mult pana ce vom fi educati cu privire la importanta imaginii pe care o afisam public.

 7. Dan
  July 12, 2012 at 01:43

  E pe surse, dar e cert: tipa care se ocupa de hotel are un cumnat care se ocupa cu printuri (in general, outdoor) si grafica (in general, proasta). Cu ce se ocupa ei in familie, nu stiu… 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *