Barbatii renunta mult mai usor

Citez din presa locala:

Potrivit informatiilor oferite de catre Inspectoratului Judetean de Politie, in perioada 1 ianuarie 2012-1 septembrie 2012, in Alba  au fost înregistrate 40 de sinucideri și 12 tentative de suicid. Dintre cei 40 de sinucigasi, 34 au fost bărbați (toți și-au luat viața prin spânzurare) și 6 femei (din care 5 prin spânzurare și o alta prin îngurgitarea de medicamente). (sursa)

spanzurat Desi radem de femei ca sunt slabe, maleabile si nu s-ar descurca daca noi am pleca la razboi, barbatii renunta mult mai usor. Noi ne bagam p0la toata viata. La propriu si la figurat. O femeie ce sufera cu adevarat din dragoste ramane marcata pe viata. Un barbat care e prost si considera ca nu mai exista alte femei se sinucide. De fapt, noi suntem aia lipsiti de coaie, noi nu tragem cu dintii sa trecem peste toate cacaturile, sa o scoatem la capat desi avem un copil in grija, un job de rahat si niste rate la banca. Nu, noi facem nodul la funie si cautam o lustra buna, asta pare cea mai usoara varianta.

Un barbat cu probleme se afunda in bautura. O femeie cu probleme sufera o depresie din care de cele mai multe ori iese. Femeile trag cu dintii, pun organul la bataie, se injosesc pentru a reusi, mai ales daca e vorba si de un copil la mijloc. Noi plecam in lume. Sau din lume. Ca suntem slabi. Atata putem.

Sursa foto

About Author: Andrei

4 thoughts on “Barbatii renunta mult mai usor

 1. September 18, 2012 at 22:05

  Trebuie sa fii orice, dar nu slab pentru a te sinucide.

 2. Kyla
  September 19, 2012 at 00:09

  that’s bullsit! e mai usor sa pui capul jos si sa mori decat sa traiesti.

 3. maddy
  September 19, 2012 at 12:44

  moartea prin spanzurare nu mi se pare deloc placuta, nu ca aia prin otrava/medicamente e mai OK, ai mari sanse sa gresesti doza si ajungi la spalaturi gastrice.
  as fi curioasa cum se sinucid americanii, ca ei au acces mai usor la arme de foc, probabil impuscatul in gura e pe primul loc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *