Cluj Brands Tour – prima zi

zicu_tvdece Prima zi de Cluj Brands Tour a inceput cu o vizita la primarie. Nu pentru politicianul Emil Boc, ci pentru managerul orasului, cel care conduce Kolozsvar, acelasi Emil Boc. Tipul? Simpatic, carismatic, asa cum ii sta bine unui om care vrea sa reuseasca in mocirla din politica si administratie. Avea raspunsurile la el, citise sau i se citise cate ceva despre blogurile noastre, a fost deschis la intrebari si la cateva glumite din partea noastra. Are si cont de Twitter, zicea ca-l va folosi. Primarul orasului Cluj are consilier care se ocupa de partea de online. Asta spune multe despre cum se fac lucrurile in al doilea oras din Romania, daca e sa ne luam dupa numarul de locuitori.

L-am lasat pe Emil Boc cu ale lui si-am plecat catre fabrica Farmec, unul dintre cele mai de succes branduri romanesti afara. Spitalul din Alba Iulia nu e atat de curat si igienizat cum e in fabrica asta. Ne-a dat halate, bereta si pungi peste papuci, am urmarit procesul de fabricatie a cremelor si altor produse din gama lor. Strictete, controale si verificari riguroase, atentie maxima la temperaturi, cantitati si proportii, totul pentru a evita ca nici macar un produs defect sa plece din fabrica lor. Am fost invitati sa ne facem propriu deodorant, Makadorant in cazul meu, ne-am jucat in laboratorul lor de incercari, fiecare pregatindu-si licoarea cu care ar putea iesi la agatat sambata seara.

De la Farmec am plecat catre Jolidon. Si atmosfera a devenit putin mai relaxata. Am ajuns printre bureti, sutiene si chiloti, ne-am plimbat printre femeile care produc zilnic sute de lenjerii intime. Au inceput sa puna accent tot mai mult pe vanzarea online, iar in cadrul firmei s-a format deja o echipa de online. Mi-a placut o chestie auzita la ei: daca n-o sa ne doboare criza, n-o sa ne doboare nimeni.

In ultima parte a primei zile am fost la Electrogrup, o firma despre care nu auzisem pana acum doua saptamani. Prima impresie: oamenii astia au bani, fac bani, investesc si scot triplu. Interiorul sediului e cum vedem pe net, la sedintele lui Obama si ai sai. Electrogrup e de 15 ani pe piata si vinde infrastructura energetica, de telecomunicatie si civila. Printre altele, au si un site de filme si tv online, seenow.ro, care e viu de vreo trei ani, dar probabil s-a gresit undeva cu promovarea, ca doar Nebuloasa auzise de el pana acum.  

Lista cu piscoturile primite, ca sa impacam haterii si toti neghiobii de pe net:
– punga de la primarie continea un dvd despre oras si alte materiale pomotionale
– punga de la Farmec avea sapun lichid, crema, Triumf sau pasta de dinti. Tot aici ne-am facut si deodorant
– punga de Jolidon avea o pereche de boxeri pentru baieti, cu eticheta personalizata (nume, adresa url) / sutien si chiloti pentru doamne, la fel, cu eticheta personalizata
– de la Electrogrup am primit o luna moka pe siteul mai sus mentionat, seenow.ro.
De la toate am primit suc, apa, fursecuri, saleuri sau alta mancare. Si… start la scenarii de oameni cu mult timp liber sau glume de rahat.

Poze puteti gasi aici, aici sau aici (o sa mai pun si alte linkuri dupa ce bloggerii prezenti isi vor urca pozele pe contul de Facebook ori blog). Urmeaza sa va povestesc despre cea de-a doua zi la Cluj, despre intalnirile cu Lumea Lumanarilor, Gimmy si Arobs.

Cluj Brands Tour este un eveniment TVdece realizat cu spijinul Primăriei Cluj-Napoca
Sponsori principali: Farmec, Napolact, Ursus, Jolidon, Electrogrup, Arobs, Liliac, Gimmy, Lumea lumânărilor.
Partener media: 24 FUN Cluj.
Parteneri: Hotel Athos, Bistro Maitresse, Autonom Rent-A-Car, Webfactor.

About Author: Andrei

4 thoughts on “Cluj Brands Tour – prima zi

 1. September 23, 2012 at 03:47

  Desi carcotasii probabil vor face misto si vor spune chestii de genul: “Asta ii trebuie tarii noastre sau orasului Cluj-Napoca?! Politicieni care stau pe twitter?!” mie mi se pare o chestie foarte tare. Ca personalitate politica, mi se pare deosebit de important sa fii in contact permanent cu cetatenii.

 2. Andrei
  September 23, 2012 at 10:59

  @George: numa’ sa-l tina, sa vedem ca foloseste contul de Twitter si peste trei luni

 3. September 23, 2012 at 21:07

  Bai acum, iti dai seama ca nu o sa fie tocmai asa! :)) Adica eu ieri i-am dat follow si astazi chiar am vazut vreo 2 tweet-uri (si tweet-uri complexe, cu hashtag-uri si alte chestii de genul!). Sunt curios daca raspunde la mention-uri…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *