Branduri romanesti, faceti cunostinta cu Instagram

instagram_romaniaInstagram este, probabil, cea mai simpla si la indemana metoda de a te crede fotograf. Te ajuta atat de multe filtrele de acolo incat orice poza nasoala sau miscata pe care o faci se poate transforma in cine stie ce creatie decenta. Sau neinteleasa. Efectul alb-negru poate salva aproape orice poza. Dar am zis, pe majoritatea dintre noi doar ne face sa ne simtim fotografi, ca nu suntem.  

In primele 24 de ore de la aparitia aplicatiei Instagram si pentru Android (initial era doar pentru iOS – iPhone) a strans 1 milion de descarcari.  In aprilie 2012, Instagram a fost cumparat de Facebook, deci ne putem astepta la reclame nedorite pe aplicatia din telefonul nostru. Facebook nu mai face bani atat de simplu precum o facea acum doi ani, asa ca incepe sa ne taxeze pe unde poate.

Pe dincolo, Instagram este vazut si ca o platforma de facut campanii. Printre cele mai cunoscute branduri care au ales sa-si puna fanii la facut instagramuri se numara Ford, Red Bull, Armani, Starbucks sau Levi’s. Cateva exemple gasiti in linkurile urmatoare: 1, 2, 3. Iar articolul asta iti spune de ce e timpul sa-ti faci o campanie pe Instagram. Din Romania, doar de compania Farmec stiu ca ar fi facut ceva pe Instagram, meritul fiind al Alinei Tvdece.  

Altfel, astazi are loc prima conferinta despre Instagram din Romania. Se va tine la Cluj si este organizata de unul dintre cei mai perseverenti oameni pe care i-am cunoscut in online, Katai Robi, detinatorul siteului mai sus mentionat. Sa fie intr-un ceas bun!

About Author: Andrei

5 thoughts on “Branduri romanesti, faceti cunostinta cu Instagram

 1. December 13, 2012 at 14:12

  Multumim frumos Andrei!:)

 2. December 13, 2012 at 14:19

  multumesc frumos stimabile:)

 3. Andrei
  December 13, 2012 at 14:34

  @sicktired: bun, bun, nu stiam

 4. December 14, 2012 at 15:20

  Farmec a fost primul brand romanesc care si-a deschis portile pentru Instagram, marcand o premiera prin faptul ca pasionatii de Instagram au avut ocazia sa patrunda in zone speciale, ferite de ochii publicului, din fabrica, cum e laboratorul de cercetare, de exemplu, si sa surprinda spiritul Farmec.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *