Daca v-ati saturat de filmele romanesti despre comunism

Groparu este bloggerul care are in acelasi timp trei lucruri:
1. Una dintre cele mai curate imagini din online
2. Una dintre cele mai bune scriituri dintre blogurile romanesti
3. Cele mai gustate povesti dintre cei care scriu zilnic pentru a le da cititorilor macar un motiv de a zambi.

Acum ceva vreme, nebunul asta simpatic s-a apucat de scris si regizat un film romanesc despre care probabil ati auzit – Usturoi. Daca n-ati auzit de el, va spun ca nu e un alt film despre comunism, nimeni nu face avort in baie, nu e cu Stefan Banica Jr. Daca va uitati doua minute la teasere, o sa va placa. Cel putin ideea, ori kinderii aia, ori imaginile din frumoasa Transilvanie.

Filmarile sunt gata, acum mai e nevoie de finantare pentru montaj si post-productie, adica exact locul in care mireasa isi alege rochia, papucii si machiajul. Pentru asta, Radu ne cere ajutorul:

Rugămintea mea: intraţi, vă rog, pe pagina dedicată filmului Usturoi şi mai priviţi o dată teaserul de pe site. Apoi, dacă doriţi să îi daţi şi un Like sau Love sau Follow sau whatever (vă puteţi loga cu profilul de Facebook, ca să economisiţi timp), io vă foarte mulţumesc! Pentru că dacă avem mai multe Like-uri şi Follow-uri, atunci ajungem undeva pe un trending page şi poate ne lipim de nişte donaţii de la americani, să putem termina filmul mai repede. Oricum, şi dacă nu dă nimeni nici un centuţ, tot e bine să se audă despre noi peste ocean. Aşa că daţi, vă rog, postarea asta la neamuri, prieteni, vecini, pisici, cui apucaţi, să facem nişte tsunami peste ocean!

Sau, daca vreti sa donati, mai jos aveti niste conturi:
EUR – RO76BTRLEURCRT00K2458901
USD – RO19BTRLUSDCRT00K2458901
RON – RO91BTRLRONCRT00K2458901
Destinatar: Asociaţia “Dianatic”.
Paypal: filmulusturoi@gmail.com.

Asadar, daca v-ati saturat de filmele romanesti in care doar incercam sa le aratam strainilor cat de salbatici eram noi odata si cat de dubios era in comunism, asta poate fi sansa de a iesi in lume si cu un alt gen de film. Nu suntem obligati sa-l sustinem, dar nu ne costa nimic sa incercam sa-l ajutam.

Transylvanian-Garlic

About Author: Andrei

2 thoughts on “Daca v-ati saturat de filmele romanesti despre comunism

  1. Toma
    January 31, 2013 at 09:51

    Done, like & share. Adevarul e ca-s atat de satul ca niste incapabili “cineasti” sa arunce cu rahat in perioada copilariei mele, negandu-mi orice amintiri placute despre perioada aia, incat as face un film despre astia care fac filme despre cat de rau era in comunism. Inteleg ca primesc al dracu de usor fonduri cu asemenea scenarii, dar totusi … putin bun simt n-ar strica.

  2. February 1, 2013 at 16:08

    Multumim, bulibasa Maka!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *