De ce s-ar putea sa fii mai misto daca vorbesti mai putin

balariiIn general, e bine sa asculti mai mult decat vorbesti. Daca mai respecti si regula care spune sa fii cel mai prost din grupul tau de prieteni, atunci sunt mari sanse sa asimilezi niste informatii chiar utile ascultandu-i pe ceilalti. 

In general, e bine sa vorbesti doar atunci cand ai ceva de zis. Femeile vorbesc mai mult decat ar trebui, dar cu asta ne-am obisnuit si deja acceptam. Dar e de apreciat la unele dintre ele ca stiu sa taca atunci cand nu au de facut vreo completare tampita, cand nu trebuie sa-si dea cu parerea degeaba.

In general, oamenii care vorbesc mult is deranjanti. Nu toti, bineinteles (ca-i merge gura lui Gaben, dar are si multe povesti haioase spuse in stilul propriu), dar faceti un mic exercitiu: de cate ori ati auzit ca s-a plans cineva de o persoana ca vorbea prea putin si de cate ori s-a plans ca nu-i mai tace gura? Exact.

In general, oamenii care vorbesc putin dau impresia ca ar fi inteligenti. Nu vorbesti, nu ai sansa sa scoti porcarii pe gura. Nu vorbesti, lumea cu care esti la masa poate crede ca tu intorci un anumit subiect pe toate partile si astepti sa ti se ceara parerea.

In general, barbatii care vorbesc putin sunt mai interesanti in ochii femeilor. Pui o femeie pe ganduri (vorbesc de femei destepte, mature, nu maneliste) atunci cand alegi sa taci si s-o arzi putin misterios si indiferent. Daca mai si zici ceva dragut atunci cand deschizi gura, poti baga fata pe tester. Sau poti ramane forever alone, fiind considerat un inabordabil. Intre ala ce vorbeste mult si degeaba, fara sa aiba umor si fara sa spuna versuri personalizate, si cel care tace si asculta, probabil al doilea e baiatul de cucerit in ochii femeii.  

Imi plac oamenii care vorbesc mult doar in anumite ocazii.

Sursa foto

Tweet

Etichete: , , ,

Comments: 8 Responses

 1. Eu sunt un tip tacut. Si da am ambele probleme.

  Sunt considerat si misterios si inabordabil.
  razvanbb recently posted..Povestea vieții este o înșiruire nesfârșită de filtreMy Profile

 2. @razvanbb: stiu, stiu, domnule Gatsby :)

 3. :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P
  razvanbb recently posted..Povestea vieții este o înșiruire nesfârșită de filtreMy Profile

 4. Mai bine taceai.

 5. Eu in anumite cercuri, de la familie incolo, nu prea vorbesc fiindca se dezbat niste chestii in stilul clasic, de prost de da in gropi, al romanului. Incultura e in floare peste tot, asa ca nu pot sa ma bag in cocina daca mai am un strop de creier… Prefer sa ii las sa isi bata gura de pomana, desi sttiu ca-s gramada de tampiti respectivii…

 6. Important nu e sa vorbesti mult sau putin ci sa vorbesti mult atunci cand trebuie si putin atunci cand e nevoie.

 7. Nu sunt în totalitate de acord cu tine. Nu-mi plac bărbaţii care tac sau, cum ai zis tu, încearcă să o facă pe misteriosul. Îmi plac oamenii care au ceva de spus, care îşi dau cu părerea, care nasc controverse, care au alte cunoştinţe decât ale mele si, chiar dacă ar putea să fie total neinteresant pentru mine, nu înseamnă că nu-s curioasă sa asimilez nişte informaţie nouă. Nu-mi plac oamenii ăştia care par mai degrabă plictisiţi sau fără prea multă imaginaţie ca să ştie cum să iasă dintr-o situaţie ce presupune o conversaţie mai mult sau mai puţin romantică- politică- familială- de petrecere.
  Grapefruits recently posted..Azi ca azi, dar mâine…My Profile

 8. @Grapefruits: tacut nu inseamna prost. Probabil ca oamenii tacuti incep sa-si dea drumul atunci cand se simt in largul lor, cand cred ca merita sa vorbeasca ori atunci cand considera ca aduc +valoare discutiei.

Leave a Reply

CommentLuv badge