Documentar: Beyonce - Life is but a dream

Un material autobiografic ce contine multe imagini si detalii personale din viata uneia dintre cele mai misto tipe din industria muzicala, Beyonce. Ea este producatorul executiv si co-directorul acestui documentar. Multe chestii inspirationale, God’s plan stuff si momente in care poti vedea cat trebuie sa tragi ca sa ajungi acolo.

Documentarul a avut premiera pe 16 februarie, pe HBO.

Tweet

Etichete: , ,

Comments: 6 Responses

 1. Cred ca a fost sters :)
  BellaDiva recently posted..Idei cadouri 1 Martie – bijuterii damaMy Profile

 2. a ramas trailerul

 3. Asta e cam in stilul “Viata e DECAT un vis”. Ce ti-e si cu expresiile astea americane….

 4. @alin: probabil traieste si fata asta la capitala

 5. Ea si Jay-Z or fi ceva neamuri cu manelistii de la noi, ca prea seamana… La aspect… Ca in rest, daca suntem la subiect, ca artisti, ambii imi plac. Beyonce pt aspect, Jay-Z pentru voce :) )

 6. Beyonce m`a dezamagit in ultima vreme.

  Am apreciat faptul ca si`a tinut relatia cu Jay Z si viata personala privata. O admiram pentru ca era o artista 100% si nu se baga in seama in stilul celebritatilor Z-list. De cand a nascut parca a innebunit: poze tampite pe instagram, twitter, documentarul asta de prost gust care parca incearca sa convinga publicul ca a nascut pe bune si nu prin surogat cum sunt zvonurile, poze sexy in lenjerie prin diverse reviste, etc.

  Consider ca are destul talent incat sa nu fie nevoita sa atraga atentia asupra ei cu nuditate si alte scheme de pitipoance, nu inteleg de ce recurge la asa lucruri.

Leave a Reply

CommentLuv badge