Premiera cinematografica la Killing Time

Sambata am fost sa vad Killing Time, al lui Florin Piersic Jr., ala mereu incruntat, ce se crede mult prea bun pentru lumea asta. Diferit fata de tat’su.

Pentru prima oara de cand am calcat eu vreodata intr-un cinematograf, am iesit din sala inainte de jumate, pentru ca filmul era mult prea slab. Si-am mai vazut cateva nasoale la cinema, am vazut chiar si Eat, pray, love, dar uneori am ales somnul ca sa mai treaca timpul. Sau am ales sa-mi fac propriul film.

Dar asta e mult mai prost decat impuscarea lui Nastase in gat. E mai prost decat un episod slab din La bloc. Te poti simti jignit de calitatea replicilor. 

Pe scurt, am ales sa probez carpe vandute la suprapret decat sa mai stau in sala, unde erau 8 persoane, dintre care eu si trei prieteni. Atata lume in prima zi de dupa lansare. Bun marketing, a rupt (cu toate ideile copiate de la altii in promovarea filmului, Despre oameni si melci poate fi un considerat un model de urmat).

Filmul e atat de prost incat la sfarsit trebuia sa scrie in fine, nu final

Este o scena cu Piersic in baie, rugandu-se. Aia e ok, ca probabil multi se regasesc.


Sursa foto

Tweet

Etichete: , , ,

Comments: 9 Responses

 1. Romania, simply surprising!

 2. Cacat, pisat, coputra galbena! Ba maka pai zi si de ce esti asa sictirit, ce nu ti-a placut, ca din articolul tau nu reiese decat ca esti un fustrat care n-a avut rabdare sa se uite la film si se astepta la cine-stie-ce minune cinematografica. Esti sigur ca stiai la ce sa te-astepi cand ai plecat spre cinematograf? Esti sigur ca iti plac, in general, stilul asta de filme? Chiar nu esti in stare sa nu mai supraevaluezi din start un lucru romanesc? Exista episoade bune la bloc..?!
  Jim recently posted..Nu ne place gheiiMy Profile

 3. @Jim: oarecum in stilul asta am vazut Carnage. Si-a fost bun. Eu nu supraevaluez lucruri si oameni. Aproape niciodata. Dar hai s-o zicem pe aia cu frustratul ca nu mi-a placut un film si cadem la pace.

 4. Vreau sa merg sa-l vad saptamana asta. “Deci imi recomanzi sa nu ma duc?”
  Groparu recently posted..Circuitul mărţişorului în naturăMy Profile

 5. @Groparu: du-te, dar sa nu te astepti la cine stie ce. E o incercare nereusita de a face ceva diferit.

 6. Cand am vazut ca scrie “comedie neagra” m-am ofticat un pic, sa-ti spui drept. Pen’ ca deja fermentez o idee pe acelasi calapod.
  Groparu recently posted..Circuitul mărţişorului în naturăMy Profile

 7. Gropare, du-te dar ai grija ca este “Un film foarte greu de asimilat”, cum spune cineva intr-un review. Pe de alta parte si mie mi se pare ca juniorul este putin cam ingamfat, mai ales cand am vazut cartea aia a lui fara semne de punctuatie. Insa ca actor pare destul de bun. Revin cu impresii dupa ce il vad si eu.
  Jim recently posted..Nu ne place gheiiMy Profile

 8. Am primit 3 invitatii pe vineri la film moka. E nasol tare filmul maka ? Mai bine iau o piti ca aia sigur nu stie sa critice filmul :) )

 9. @Maxu: du-te, pari impresionat de realizare si o dai pe spate

Leave a Reply

CommentLuv badge