Un tip si-o tipa ‘crazy in love’

Daca vrei sa-ti dai seama cand un om e fericit, fii atent la cum ii râd ochii. Toti putem sa zambim de complezenta si sa jucam rolul omului care pare fericit.

Nu e exclus sa fie doar o imagine de vandut, insa cei doi par a fi din acelasi film. Exemplu de parteneri care desi sunt oameni de afaceri, artisti, umbla foarte mult separati prin lume, sunt parinti si mai au nevoie si de momentele doar cu ei, reusesc sa formeze unul dintre misto cupluri de pe sticla. Iar mandria lui de la finalul clipului e evidenta.

Sursa foto

Tweet

Etichete: , , ,

Comments: 5 Responses

 1. Crazy In love a fost desemnat cel mai tare videoclip al anilor 2000-2010, din TOP 100 !!! Sunt foarte tari oamenii astia, tot respectul pt ei

 2. Intradevar cei doi sunt pe aceeasi pagina de carte…fac un cuplu reusit. Clipul este super tare si nu as fi acordat atentie acestui detaliu.
  Razvan Gavrila recently posted..Totul este pe bani, inclusiv ZongaMy Profile

 3. Nu pot sa spun decat respect !
  Andrei Răduţu recently posted..Mult zgomot pentru…My Profile

 4. Oamenii astia chiar sunt indragostiti.Se vede pe fata lor.Insa acolo peste Ocean pare-se ca e greu ca o relatie sa reziste pana la adanci batraneti Ș)
  cotos recently posted..Autobuze noiMy Profile

 5. Cei doi se mandresc unul cu celalalt. Copilul, dragostea si succesul fac ca acest cuplu sa fie extrem de bine “ancorat” in realitate.
  Claudiu B recently posted..Dell Inspiron 5521 cu procesoare Intel si ecran Full HDMy Profile

Leave a Reply

CommentLuv badge