Un tip si-o tipa ‘crazy in love’

chimieDaca vrei sa-ti dai seama cand un om e fericit, fii atent la cum ii râd ochii. Toti putem sa zambim de complezenta si sa jucam rolul omului care pare fericit.

Nu e exclus sa fie doar o imagine de vandut, insa cei doi par a fi din acelasi film. Exemplu de parteneri care desi sunt oameni de afaceri, artisti, umbla foarte mult separati prin lume, sunt parinti si mai au nevoie si de momentele doar cu ei, reusesc sa formeze unul dintre misto cupluri de pe sticla. Iar mandria lui de la finalul clipului e evidenta.

Sursa foto

About Author: Andrei

5 thoughts on “Un tip si-o tipa ‘crazy in love’

 1. alin
  March 2, 2013 at 12:25

  Crazy In love a fost desemnat cel mai tare videoclip al anilor 2000-2010, din TOP 100 !!! Sunt foarte tari oamenii astia, tot respectul pt ei

 2. March 2, 2013 at 20:26

  Intradevar cei doi sunt pe aceeasi pagina de carte…fac un cuplu reusit. Clipul este super tare si nu as fi acordat atentie acestui detaliu.

 3. March 4, 2013 at 14:55

  Oamenii astia chiar sunt indragostiti.Se vede pe fata lor.Insa acolo peste Ocean pare-se ca e greu ca o relatie sa reziste pana la adanci batraneti Ș)

 4. March 5, 2013 at 12:38

  Cei doi se mandresc unul cu celalalt. Copilul, dragostea si succesul fac ca acest cuplu sa fie extrem de bine “ancorat” in realitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *