Intrebarile stupide de pe paginile de Facebook

Coca-Cola este un love brand. E prezent pe Facebook nu ca sa vanda, ci ca sa fie prezent. De obicei, cand e vorba de brandurile cunoscute care-mi plac, dau like nu ca sa vad inca o data produsele lor sau, mai rau, intrebari stupide, ci doar ca sa-mi arat intr-un fel aprecierea pentru ceea ce fac ei.

Doar ca pe pagina de Facebook a bauturii nr. 1 din lume sunt mesaje de genul asta:

mesaj-coca-cola mesaj-coca-cola1mesaj-coca-cola2 mesaj-coca-cola3mesaj-coca-cola4 mesaj-coca-cola5

Si chiar exista oameni ce le raspund. Uuu, uite, ma, ce simpatici, m-au intrebat ce culoare are cerul, hai sa le raspund. Stai putin, acum las un comentariu in care trebuie sa le zic care e animalul meu preferat, mi se pare interesanta intrebarea.

Uneori am impresia ca pe Facebook e un spital de nebuni unde prostul isi incearca norocul, femeile singure baga o galeata de statusuri stupide, toti o ardem intelectual, in timp ce viata reala, aia departe de retelele de socializare, trece pe langa noi, iar unele branduri ma iau ca si cand as fi lovit la mansarda si n-as putea sa gandesc mai mult decat o molusca.

Stiu ca se cer 2-3 statusuri pe zi, ca trebuie sa faceti un plan de continut pe o luna intreaga poate intr-o singura zi, ca se cere engagement, dar oare nu se poate si alta abordare? Intreb doar, ca nu ma pricep, n-as putea sa dau sfaturi. Scriu randurile astea din postura unui simplu utilizator de Facebook care a ales sa dea like paginii brandului preferat si primeste intrebari de scoala ajutatoare.

About Author: Andrei

3 thoughts on “Intrebarile stupide de pe paginile de Facebook

 1. April 25, 2013 at 20:45

  Ai buton de unlike…foloseste-l cu incredere. Nu mai dau like-uri pe facebook de foarte mult timp…doar la ceea ce merita citit cu adevarat! Obisnuiam sa dau si eu like la branduri …dar am renuntat deoarece primeam numai spam nesimtit.

 2. April 25, 2013 at 21:25

  Din obisnuita nu dau like-uri pe facebook decat daca chiar imi place cu adevarat si…ma ajuta sau ma va ajuta in timp. Doar pentru +1…niciodata!

 3. Jo
  May 10, 2013 at 09:18

  Intr-adevar, e destul de greu sa generezi continut despre Cola non-stop, da’ astea-s penibile. Eu am dat like la Pepsi acum cativa ani si mi-a fost lene sa dau unlike, mai ales ca posteaza chestii tolerabile, oricum net superioare perlei “Tu ce vrei sa te faci cand cresti mare?”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *