Care-s barbatii ce au suferit din cauza curvelor?

Ascultand piesa asta ma gandeam la o chestie.

Legat de femeile curve sunt trei idei:
1. Curva e aia care si-o trage cu oricine, dar nu cu tine.
2. Curva e aia care pur si simplu practica cea mai veche meserie din lume.
3. Curva e aia care isi bate joc la modul grav de barbatul ei.

Despre ultima idee vreau sa discutam cateva paragrafe.

Ba, cum se face ca n-am niciun apropiat, niciun prieten care sa fi fost calcat in picioare de femeia lui? Cum de n-am pe nimeni prin preajma care sa-si planga amarul, langa o bere la pet in spatele blocului, ca femeia lui era o mare curva, care l-a facut de bani, l-a jucat pe degete, si-a batut joc de sentimentele lui? Unde exista barbati de astia? Unde-s monumentele astea de naivitate?

Nu ca femeile n-ar fi in stare sau ca e ceva iesit din comun, dar in lumea mea nu exista barbati chiar atat de visatori. Cam ce ar putea sa aiba o femeie care sa te faca sa-ti pierzi mintile in asa fel incat sa ajungi bataia ei de joc? Mintea mea nu percuteaza acest scenariu.

Cunosc femei care isi insala barbatii pentru ca acestia din urma merita (si in toate cazurile ei nu stiu asta – s-ar putea sa fi fost in aceeasi situatie). Cunosc o gramada de barbati care isi insala femeile pentru ca e normal. Insa de aici pana la consiliere pentru ei, perioade de nebunie dupa ce a aflat de femeia lui ca ar fi o tarfa, discutii imbibate in alcool despre cat de curve is femeile (is, dar nu stiu cine alege sa continue cu alea) e cale lunga rau.

Se poate sa suferi din dragoste chiar daca porti coaie, dar e dubios ca exista barbati ce se lamenteaza ca femeile cu care au umblat ei ar fi fost ca in piesa de mai sus. Nu stiu cum se poate ajunge acolo. Ce motorase slabe sa ai ca sa te incurci mai mult decat e nevoie cu o gagica de asta si-apoi sa te plangi prietenilor ca femeia ta era o curva?

Generalizarile is degeaba, insa e diferenta intre a spune femeile is curve ca pe o constatare si a spune femeile is curve cu ciuda, cu mahnire, patit fiind. (Makavelis, august 2013)

About Author: Andrei

8 thoughts on “Care-s barbatii ce au suferit din cauza curvelor?

 1. Alexandra
  August 9, 2013 at 14:30

  citat de “share-uit”pe facebook :))

 2. Oana.
  August 9, 2013 at 14:58

  ‘Cunosc o gramada de barbati care isi insala femeile pentru ca e normal’ – parca m-am intors in timp cand am citit asta 🙂

 3. Andrei
  August 9, 2013 at 15:06

  @Alexandra: da-l 🙂
  @Oana.: nu e normal. Conform cercetatorilor britanici, 9 din 10 barbati isi insala femeile.

 4. Oana.
  August 9, 2013 at 15:14

  Si-al zecelea e probabil ala de care e vorba in articolul asta.

 5. Dan
  August 9, 2013 at 18:27

  Andrei, sunt barbati (si femei) care plang mai mult dupa o pisica decat dupa un copil. Sunt tot felul de defecti. Si nu stiu, parca nu vad diferente asa de mari intre sexe la problema asta. Daca 9 din 10 barbati isi inseala nevestele, cu cine le inseala? Intre ei? Raportul e asemanator, doar ca la femei nu e motiv de lauda.

 6. August 9, 2013 at 20:56

  Şi dacă o femeie care îşi joacă pe degete bărbatul e curvă, un bărbat care îşi bate joc de o femeie, cum se numeşte?

 7. August 10, 2013 at 15:46

  @ Anca: Pește sau în cazuri mai soft, porc.

 8. fb
  August 10, 2013 at 22:41

  tz, tz,tz, maka, maka, nu provoca soarta! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *