Fotografii de nunta proaste

Foarte putine cupluri au idei originale pentru fotografiile de nunta. E si presiunea venita de pe Facebook, unde perechile care tocmai au facut nunta trebuie sa caute validare cu un set de poze de la marea unire, poze in care par obositi, stresati, satui sau fortati. Rar vezi pe fata unora ca s-ar putea citi o urma de bucurie.

Fotografii, oamenii din spatele aparatelor, la fel, aproape toti sunt niste neinspirati care vor sa-si primeasca banul, nu sa gandeasca vreun concept pentru fiecare cuplu in parte. Aceleasi cadre, aceleasi locuri, tone de clisee si mii de poze proaste. Este si un documentar romanesc pe tema asta.

Cu poze de nunta stupide e plin Bad engagement photos, toate porcariile gandite de miri sau fotografi, peste care vin si comentariile autorului, care sunt delicioase. Un manual de asa nu.  

poze-nunta-proasteCouple Holds Balloons For The Very First Time

Love the reflection in the glasses. SO deep.

poze-nunta-ideiIt’s every couple’s dream to have their photo taken at a dump site, right?

About Author: Andrei

7 thoughts on “Fotografii de nunta proaste

 1. November 20, 2013 at 16:24

  Cu cat evolueaza mai mult tehnicile fotografiei si photoshopul, cu atat erau mai faine si naturale si expresive pozele alea facute cu film, chiar si pe aparat alb negru. Mai ales cele de final de a 12-a. Simplu si fain.

 2. November 20, 2013 at 19:06

  ce nu e ok cu baloanele? mie imi plac, mai ales ca sunt stelute ..shoot for the sky etc? ..si ca poza pentru, sa zicem, logodna chiar mi se pare misto

 3. Andrei
  November 20, 2013 at 19:09

  @adizzy: de ce te-ai duce in camp cu baloane ca sa-ti faci poze ce ‘anunta’ logodna?

 4. November 20, 2013 at 19:49

  @maka aa, daca pui asa problema …da, makes sens 🙂

 5. Maddy
  November 20, 2013 at 20:16

  Hai ca pozele astea sunt normale fatza de pozele de sarcina. Aparent e o moda sa’ti faci poze gravida, cu sotul tinandu’te tandru de burta si amandoi zambind spre camera, cu o pereche de pantofi mici de copil undeva in decor.
  Bine ca parintii nostri nu au avut atata imaginatie si am ramas cu niste poze normale in albumul foto.

 6. November 28, 2013 at 22:28

  Putini bani dai, putini bani face. Ca unul bun dar scump n-ar face pozuce din-astea.

 7. January 6, 2014 at 15:59

  Tulai doamne dar sunt groaznice toate. Cata minte or avea “creativii” care scornesc astfel de ipostaze si scene? Cata minte or avea cei care accepta sa fie pozati in astfel de ipostaze si scene?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *