O imagine in dulcele stil romanesc

halep-nastase

Simona Halep castiga meciul si merge in zona unde erau suporterii romani, ca sa fie felicitata de insusi Ilie Nastase. In imagine, in stanga, e unul pe care-l asociez cu politicul, poate doar o alta persoana care se va lipi de acesta minunata fata pentru a castiga niste capital de imagine.

Ilie Nastase, care mesteca guma de parca era elixirul ce ti-o tine treaza chiar si la 67 de ani, in loc s-o felicite, s-o imbratiseze, ii da telefonul mobil pentru ca Simona sa fie felicitata. Am vazut cateva finale la viata mea, in niciuna castigatorul n-a vorbit la telefon imediat dupa ce s-a disputat ultimul punct, fiind inca live pe tv.

Din dreapta apare un domn (poate fan al Simonei) ce doreste sa-i fie semnate niste mingi. Asa se face de obicei, se intampla mai mereu pe terenurile de tenis.

- Stai, ba, ca fata vorbeste la telefon, ti le semnez eu pana termina Simona.
- dar eu am venit aici pentru autograful domnisoarei Halep.
- taci, ma, ca io-s Ilie Nastase, mestec guma de zici ca am surub la maxilar si acum eu dau cu carioca.

O imagine tipic romaneasca (observata si de straini).

Altfel, Simona Halep e fata care, intr-o lume de pitipoance ce isi maresc tate, buze si cururi, ea a ales sa-si faca micsorare de sani pentru a-si imbunatati performantele in tenis. Bravo, Simona! Pentru multi dintre noi esti un exemplu.

Tweet

About Author: Andrei

11 thoughts on “O imagine in dulcele stil romanesc

 1. Mihai
  November 3, 2013 at 20:49

  Si Maria Sharapova a apelat la telefon dupa finala de la Wimbledon din 2004, imediat dupa ce a castigat….cat inca era pe teren.

 2. Andrei
  November 3, 2013 at 20:51

  @Mihai: bun, nu stiam, pentru mine e prima oara cand vad.

 3. alex
  November 3, 2013 at 21:07

  pana si Vettel a vb la telefon imediat dupa o cursa :))

 4. Dani
  November 3, 2013 at 21:51

  L-au schimbat femeile :)))

 5. gigi
  November 4, 2013 at 08:51

  sincer cred ca ceea ce faci tu ai aici e tipic romanesc. suntem carcotasi de fel. nadal se scarpina-n cur dupa fiecare serva….

 6. Vladoiu Roxana
  November 4, 2013 at 11:42

  E amuzant:))

 7. Andrei
  November 4, 2013 at 11:55

  @gigi: nu, mi s-a parut ca vad o faza nasoala intr-un moment de bucurie pentru mine si alti romani care au mai vazut meciul. Mai bine zis inainte de serva, nu dupa.

 8. Leenah
  November 4, 2013 at 16:43

  Nu inteleg ce e asa de intrigant in poza aia, e simplu, probabil la telefon era cineva din familia Simonei si sunt mai multa ca sigura ca Nastase nu e semnat acele mingi in locul Simonei, eu as prefera un autograf de la Nastase initial, dupa de la Simona, probabil persoanele ce aveau mingile l-au recunoscut si de ce sa nu aiba si autograful lui Nastase?

 9. Hai in Ro Sport
  November 5, 2013 at 01:42

  Cred ca dupa ce castigi un turneu este firesc ca toti prieteni sa te asalteze cu telefoanele .. deci raspuzi s-au nu la telefon??

 10. Mihai
  December 1, 2013 at 23:07

  Unde s-o incadram? La capitolul gafe? La capitolul nereusite mediatice gen Ilie Nastase? Pana la urma el e o legenda, ea o luptatoare. Sa ne aducem aminte ca tot el mai are o faza, destul de recenta, in care pe o scena au fost adusi toti jucatorii care de-a lungul timpului au ocupat prima pozitie in clasamentul ATP. Iar Nastase s-a asezat in genunchi in fata catorva dintre ei, in fata a milioane, poate chiar zeci de milioane de telespectatori. Sunt doar faze ce contribuie la imaginea personala.

 11. Andrei
  December 2, 2013 at 01:10

  @Mihai: o incadram la capitolul ‘nu mai credeti ca oamenii ce par ok la televizor n-au si momentele lor nasoale’.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *