Sute de flamanzi, festinul e live pe internet

‘The Walking Dead’ zilele astea. Vad oameni care si-au pierdut mintile si se hranesc cu cadavre. Daca ati vazut filmul, il retraiti in ultimele 24 de ore urmarind peretele de pe Facebook si blogurile - infestatii imbolnavesc alti oameni ca sa fie toti la fel, tragand de gardul care desparte zombie de carnea proaspata, neinfestata.

Toti ne-am hranit la un moment cu cadavre. Toti am calcat cel putin o data pe cap pe ala ce era jos, la pamant, neajutorat, desi sustinem ca n-am facut asta. Se spune sa zambesti in fata mortii, dar nu zice ca ar fi bine sa o batjocoresti, mai ales cand e vorba de drama altora. Stiu sentimentul de foame, dar n-ar trebui sa lasam corbii sa ne manance semenii.

Am vazut-o pe Andreea Esca incercand sa cumpere audienta cu niste intrebari stupide, puse unui om care ieri, pe vremea asta, se ruga la Dumnezeul lui ca sa-si mai stranga o data in brate fetita. Inteleg conceptul de televiziune comerciala si stiu cum arata o telecomanda, dar am revazut pe ProTv o scena din The Walking Dead, avand o celebra prezentatoare in rolul devoratorului.

Bunul simt, echivalentul serifului din serial, lipseste din peisaj. Doi morti calzi, sute de flamanzi, festinul e live pe internet si la tv.

misantropie

Tweet

About Author: Andrei

3 thoughts on “Sute de flamanzi, festinul e live pe internet

 1. Mihaela Dămăceanu
  January 22, 2014 at 16:12

  Nu am văzut nimic ieri, evit cât pot televizorul, aflu ştirile de pe net. Şi îmi confirmi că nu am motive să regret.

 2. Andrei
  January 22, 2014 at 16:33

  exista telecomanda, sunt si programe faine.

 3. Mihaela Dămăceanu
  January 22, 2014 at 17:37

  corect, doar că nu mai am timp, că nu le mai pot organiza toate. seara sunt cu teme şi alte gospodăreli şi dacă mai prind 30 minute, fug tot pe net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *