Online: grupuri simpatice spamate si sondaje irelevante

Esti din orasul X daca… Normal, a fost facut si pentru Alba Iulia. Doar ca l-au scris Alba-Iulia. Pentru ca e greu, in pizda ma-sii, sa stii ca numele orasului in care locuiesti nu se scrie cu cratima. Am trecut peste, am citit cateva glumite bune. Pana au venit spammerii, ziaristii-foame de vizualizari. Daca unul dintre ei isi adapta statusul, esti din Alba Iulia daca… si dadea linkul, al doilea jurnalist de cizma isi punea direct linkul. Pentru ca ma pis pe grupul vostru, eu sunt aici ca sa-mi fac putin trafic.

N-a lipsit mult pana cand a venit unul cu link afiliat. Esti din Alba Iulia daca iti amintesti desenele astea, cu link catre un dvd de pe Emag. Atat de jos.

Cat o fi de greu sa te ocupi de un grup cu glumite despre orasul tau (simpatic, de altfel), cu 600 de membri, din care maxim 10% activi? A fost fain cat a fost, acum il mananca spamul, la fel ca pe alte 99% dintre grupurile de pe Facebook.

grup-facebook-alba-iulia

Sondaje irelevante: cel mai frumos oras din Romania? De ce ai da share unui sondaj aflat pe o mizerie de site (onlinereport.ro) cu 1.000 de unici pe zi? Unde e relevanta, unde-s premiile, cine ar avea de castigat in afara de proprietarii siteului? Plus ca te uiti sa vezi unde e sondajul, si observi ca e un site de spam, de copy-paste, care scrie minciuni si balarii.

Am vazut link si in presa locala, haideti sa votam! Si mii de shareuri la indemnul asta, sa mearga pulimea sa dea cu clickul, sa ne mintim singuri ca Alba Iulia e cel mai frumos din tara. Oamenii dau mai departe linkul pentru ca orasul lor sa castige intr-un sondaj pe care nu-l vede aproape nimeni, care nu conteaza pentru nimeni. Cand a fost vorba de Happy, unde se vedea cate ceva din frumusetea orasului, lumea nu s-a inghesuit asa tare. Pentru ca fuck logic.

sondaj-unireahappy-alba-iulia

Si Pater, pe care il stiu ca baiat cu cap, ajuta mizeria aia de site, care e un rol.ro la inceput.

cel-mai-frumos-oras

Partea asta de internet e ca vremea de afara – deprimanta.

About Author: Andrei

4 thoughts on “Online: grupuri simpatice spamate si sondaje irelevante

 1. Alina
  March 3, 2014 at 11:15

  10 min am rezistat pe faimosul grup! daca la inceput a fost cat de cat interesant si haios. lucrurile au cam luat-o pe ulei! din pacate spam-ul “taie aripi” prea multor proiecte dragute!
  asteptam reactii ale “ochiului” tau critic dupa show-ul de stand-up comedy de duminica seara 🙂

  • Andrei
   March 3, 2014 at 13:21

   n-am fost. Ai ras? 🙂

 2. March 6, 2014 at 21:04

  S-a umplut netul de linkuri de afiliere de la nesimtiti. Dar n-ai ce sa le faci. Daca i-ai putea bana sau raporta, ar fi o chestie dar cat sa-i tii in loc? Profil nou, spam nou.

 3. March 9, 2014 at 12:01

  Sorry man, dar eu mă bucur pentru #Oradea la fiecare premiu nesemnificat pe care îl ia. În afară de sondajul ăla nu am accesat site-ul. Dar mă bucur de rezultatul de acolo. :p

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *