Marea Unire a Instagrammerilor se face la Alba Iulia

La inceputul lui 2014 ne-am pus pe foaie cateva idei foarte faine. Daca as reusi sa le fac pe toate, m-as declara creatively satisfied. Marea Unire a Instagrammerilor a fost una dintre ele. Ar mai fi vreo 3-4 de facut anul asta, dar nu tine doar de noi.

Cum ii zice si numele, vrem sa aducem la Alba Iulia pe unii dintre cei mai apreciati instagrammeri romani. N-am putut sa-i aducem pe toti aia cunoscuti. N-am fi avut buget pentru atatia, e primul nostru eveniment si am zis s-o luam mai usor, iar unii din topul romanesc nu pot ajunge. Plus ca eu imi aleg oamenii si dupa feeling personal, ca vreau sa ma simt bine cu invitatii, ma seaca toate impresiile astea pe care unii oameni din online le au.

Este un proiect in parteneriat cu Primaria Alba Iulia. Acolo sunt cativa oameni cu putere de decizie care au cont de Instagram, posteaza zilnic pe Facebook, am avut discutii in care imi spuneau cum totul se muta pe mobil. Cativa oameni deschisi la minte, cum rar gasesti prin administratiile publice locale (de aici si anii cu care suntem in spate fata de tarile din vest. In fine).

Scopul evenimentului e de a promova Cetatea Alba Iulia pe una dintre cele mai tari retele de socializare. Dupa doua calcule am realizat ca oamenii astia au peste 120.000 de followersi, asa ca am decis ca merita sa incercam si acest canal de promovare, invitand la Alba Iulia pe unii dintre cei mai influenti romani pe Instagram.

Cei prezenti la Marea Unire a Instagrammerilor sunt:

Lavinia Cernau – lavinia_cernau (Cluj-Napoca)
Irina Andreea Popescu – ipiripinapa (Bucuresti)
Oana Rus – oanarus (Bucuresti)
Alexa Sferle – alexasferle (Bucuresti)
Raluca Tamas – raltamas (Bucuresti)
Ioana Covali – ioanaparadis (Bucuresti)
Corina-Maria Scheianu – korinams (Bucuresti)
Katai Robert – katairobi (Cluj-Napoca)
Dragos Bardac – dragosbardac (Bucuresti)
Catalin Georgescu – catalingeorgescu (Bucuresti)
Ioane Bercea – deluxe266 (Bucuresti)
Alex Damian – psihotrop (Bucuresti)
Emanuel Romedea – yesmyfriend (Bucuresti)
Mihai Surdu – mihaisurdu (Sibiu)
Lorant Pandea – lorantpandea (Alba Iulia)
Anne-Marie Chelariu – the_annemarie (Alba Iulia)
Andrei Dobra – makavelis (Alba Iulia)

marea-unirea-a-instagrammerilor

Marea Unire a Instagrammerilor este un eveniment lejer organizat de Anne-Marie si Makavelis, cu sprijinul Primariei Alba Iulia, Hotel Medieval, Vertical Graphic, Alba Sports Vision si Framm’s.

About Author: Andrei

7 thoughts on “Marea Unire a Instagrammerilor se face la Alba Iulia

 1. June 19, 2014 at 15:21

  felicitari pentru eveniment, dar am o intrebare – cei care nu sunt pe lista, dar sunt pasionati de instagram..bad luck?they can join/come to the “meeting” etc ,intreb si eu asa in general

  • Andrei
   June 19, 2014 at 15:24

   noi o sa fim sambata, toata ziua, prin Cetate. Daca vrei sa vii, da un semn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *