Doua documentare deranjante: Blackfish si Taxi to the Dark Side

Suna total neinteresant, dar Blackfish, un documentar despre balene ucigase orca in captivitate, te deranjeaza si numai pentru faptul ca stii ca lucrurile alea inca se intampla, in timp ce tu stai cu ochii beliti in monitor. Si nu, nu e (numai) despre salvarea animalelor salbatice.

La Taxi to the Dark Side te uiti in ochii unor oameni care pot usor fi asemanati cu generalii lui Hitler. Evident, vorbim de mult mai putini morti, insa mizeria din spatele incercarilor de obtinere a informatiilor de la asa-zisii teroristi e atat de mare incat poti prinde ura pe americani.

Nu sunt documentare care iti vor face seara mai frumoasa, dar in special trebuie vazute de naivi, ca sa fie constienti de lumea in care traiesc.

Tweet

About Author: Andrei

One thought on “Doua documentare deranjante: Blackfish si Taxi to the Dark Side

  1. Ionut
    October 16, 2014 at 22:58

    Cum naiv e cel ce crede ca doar americanii fac asta. De la un punct in colo, nici nu mai conteaza modul de guvernare al unei tari, toti o fac pentru a-si apara pozitia si a castiga lucruri noi. Its all a game for them. Victime colaterale si martiri au existat de la inceput, asa merge lumea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *