Cameristele ne umbla prin lucrurile lasate in camera de hotel

Nu stiu voi, dar eu am cateva dileme de astea aiurea, prostesti. Iar una dintre ele a fost mereu asta: oare oamenii care fac curat dupa mine in camerele de hotel nu se uita prin lucrurile mele? Nu stiu, macar de curiosi sa se uite peste ce am scris in carnetelul de pe masa, sa verifice ce am pus in dulap, poate sa incerce parfumul lasat in baie.

Se pare ca asa se intampla. Tipul de mai jos a lasat pornita camera laptopului. N-a dat numele hotelului, dar inteleg ca e un ‘brand-named’ hotel. Sfatul lui: Keep your items hidden in the trunk of a car or at least hidden from view!

Tweet

About Author: Andrei

7 thoughts on “Cameristele ne umbla prin lucrurile lasate in camera de hotel

 1. Anne-Marie
  November 17, 2014 at 13:37

  Cât mai cotrobăie până se apucă de treabă!

 2. Raducu
  November 17, 2014 at 15:31

  wow, ne miram ca se uita prin lucrurile noastre lasate la locul lor de munca, angajati cu salarii minime sau cam pe acolo, dar nu arata daca fata a furat ceva pana la urma, de ar fi macar si clientii curati macar, dar am auzit niste povesti horror de la o prietena….

 3. klador
  November 18, 2014 at 00:18

  Asta a fost ceva mai cuminte sa zicem,fata de altele care-ti folosesc parfumul,se probeaza cu hainele tale si-ti folosesc produsele de igiena sau machiaj(am patit-o,dar am si pocnit-o).Cel mai mult m-a ingrozit in filmuletul asta ca, atunci cand a aranjat patul si pernele,a pastrat in maini aceleasi manusi cu care a facut curat la baie…ma rog vorba vine…sper ca spre norocul lui n-o fi bagat mainile si prin wc.Crunt!

  • Andrei
   November 18, 2014 at 14:05

   klador, nici n-am observat aspectul asta. De vis e tipa! 🙂

 4. maddy
  November 18, 2014 at 10:21

  m`as fi gandit ca nu prea fac asa ceva pentru ca au multe camere de curatat si nu au timp de pierdut ca sa cotrobaie prin lucruri. :-/

  • Andrei
   November 18, 2014 at 14:06

   maddy, uneori suntem plecati si cateva ore din hotel. Probabil au timp.

 5. s4finla
  November 19, 2014 at 07:04

  Am vrut sa iti spun ca dupa cum arata camera video este facut in state dar apoi am vazut pe youtube. Mi se pare fake , cand se curata camerele in majoritatea hotelurilor din usa usile sunt larg deschise , nu zic ca nu se poate intampla. Nu am fost inca in hotel in state sa nu aiba seif , se inchide si de deschide cu cheia de la camera , care cheie de fapt e un card. Cand primesti cheia de la camera semnezi ca nu rapsund de lucrurile furate din camera si iti recomanda sa folosesti seiful.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *