Idei de promovare: eficient la ei, rusinos la noi

Prima oara, cititi aceste tweeturi.

Haaaai, ma, cum sa dai RT pentru o ciocolata?! Nu-ti permiti un pachet de servetele, saracule?!

Chiar daca suntem printre cei mai prost platiti oameni din Europa, noi avem principii, avem mandrie, ne intereseaza foarte mult sa nu parem saraci, chibzuiti, oportunisti.

1. Cred ca avem mai multe magazine second-hand decat biserici (ceea ce e foarte greu).
2. Rupem grilajele la reduceri, dar am vrea sa ne aruncam doar la TV, leduri, telefoane, laptopuri, nu la un scutec sau o ciocolata.
2. Suntem inconjurati de pomeni electorale si suntem prea afectati de ele ca sa ne permitem sa ne jucam cu imaginea noastra online in felul asta.
4. Suntem prea critici unii cu altii, la fazele astea s-ar arunca doar saracii, cum sa vrei sa castigi un tricou cu doua clickuri?
5. Natie de concursomani - generalizare care m-a facut sa particip la maxim 3 concursuri in viata mea, desi mi-ar fi placut sa castig o gramada de chestii.

Ma cac pe mine de trei zile cum as putea sa scriu un articol despre Black Friday, cu linkuri afiliate. Ca daca nu am maini de muncitor pe santierul din Dubai, rupte in doua de la mistrie si ciocan, inseamna ca vreau sa fac ‘easy money’. Pe cine incerc eu sa pacalesc?!

Povestea succesului tau trebuie sa aiba multe pasaje in care ti-a fost mai greu decat lui Will Smith in The Pursuit of Happyness, ca daca ti-a fost mai usor, inseamna ca esti un bulangiu oportunist. Zoso nu poate sa faca bani cu articole de trei randuri, trebuie sa scrie un Shogun la fiecare 12 ore si sa fie platit o data la trei ani. Nu e normal sa participi la concursuri, trebuie sa castigi totul in viata cu sudoarea fruntii.

Comunismul n-a murit. E viu, in mintea fiecarui om care considera ca trebuie sa fim egali, mai ales atunci cand vreau sa ii trag si pe altii in oala cu cacat in care traiesc. Daca eu nu particip la concursuri cu RT pentru o ciocolata, pai sa nu participati nici voi.

Tweet

About Author: Andrei

3 thoughts on “Idei de promovare: eficient la ei, rusinos la noi

 1. silviu
  November 20, 2014 at 22:26

  Eh..asta e un punct de vedere pe care nu prea l-am constientizat.. Interesanta abordarea.

 2. maddy
  November 21, 2014 at 13:49

  mie imi place sa particip la concursuri cu premii mici, in special pe instagram. am fost asa fericita cand mi`am primit in posta un set de 8 oje castigate prin tragere la sorti de cred ca daca as fi castigat premiul mare la Loto as fi facut atac cerebral :))
  am o tactica, ma inscriu doar daca imi place si imi doresc cu adevarat premiul, asta cred ca atrage norocul.

  • Andrei
   November 21, 2014 at 14:26

   N-am participat la niciunul pe Instagram. Dar imi plac, parca is mai gandite, mai finute.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *