Care e dorinta ta cea mare atunci cand esti mai putin norocos

Separati de un perete fals, doi oameni care nu se cunosc sunt intrebati ce isi doresc in viitorul apropiat, care e dorinta lor cea mare. Doar ca cei din stanga nu sunt atat de norocosi. Urmariti clipul asta, e reality check-ul pe care ar trebui sa-l facem periodic. Hai ca am taiat niste ceapa.

Tweet

About Author: Andrei

10 thoughts on “Care e dorinta ta cea mare atunci cand esti mai putin norocos

 1. Numespammer
  January 14, 2015 at 10:16

  Unele lucruri trebuie sa le primim, sa ne bucuram de ele si sa renuntam sa nu le mai explicam la modul fizic !

 2. Cris
  January 14, 2015 at 11:21

  Ce m-a lovit filmuletul asta… Mai ales ca sora mea, Andreea, a murit acum 5 luni de leucemie…. Of…

  • Andrei
   January 14, 2015 at 11:32

   Cris, nu stiu ce sa zic, ma simt aiurea. Imi pare rau.

 3. Cris
  January 14, 2015 at 11:52

  Hey, n-ai de ce. Probabil ca lucrurile se intampla cu un rost. Sper, cel putin…

 4. doru ungureanu
  January 14, 2015 at 16:19

  n-as frea sa par lipsit de sentimente, dar nu m-au impresionat faza cu peretele si apoi imbratisarile ; totusi imi pare rau ca sunt atatia oameni bolnavi de lucruri grave pe lumea asta, mi se pare incorect. Imi pare rau ca unii sunt atat de tembeli incat nu stiu sa se bucure de viata si sufera de depresie sau alte fitze de genul asta.

 5. sandra
  January 16, 2015 at 14:31

  cred ca am taiat un kg de ceapa…dar stiu sentimentul celor de pe partea stanga a peretelui…but it was a great one

 6. Mihai
  January 22, 2015 at 11:45

  Dureros si cinic in acelasi timp. Dar un experiment prin care si unii si altii realizeaza ca in mijlocul maselor in care traiesc sunt si oameni care au probleme reale.

 7. Andreea
  January 28, 2015 at 18:53

  Am ajuns la concluzia ca in viata asta nu primesti nimic daca nu muncesti. E ca o rasplata pe care o ai pentru faptul ca ai facut ceva. Si cu cat vrei mai mult sa obtii, cu atat trebuie sa tragi mai tare de tine insuti.

 8. Anca
  December 21, 2015 at 15:08

  Offf… sper sa nu fiu considerata cinica daca spun asta. Intr-adevar e “eye-opening” sa mai dai cate un reality check in care sa vezi ca problemele de care ne plangem noi sunt uneori infime fata de ale altora - dar asa, ar trebui sa ne comparam zilnic cu cei care traiesc cu cativa dolari pe zi, muncesc cu arsita-n spate, n-au wc-uri, le mor copiii din lipsa de igiena s.a.m.d. Suntem norocosi nu doar fata de cei cu boli, ci fata de cam oricine o duce “mai prost” decat noi. Nu zic ca nu-i bine sa ne mai taiem din orgoliu si sa vedem si o alta parte a realitatii, invatand sa apreciem ce avem, dar in acelasi timp nu vad de ce eu, care as fi sanatoasa (sa zicem), sa nu imi pun o dorinta sa vad lumea intreaga sau sa scriu o carte. Cumva… ambitiile mele nu ar trebui conditionate neaparat de neajunsul sau “nesansa” altora.
  Se intelege ce vreau sa spun? 🙂 Chiar imi pare rau pentru acesti oameni …dar azi ai, maine n-ai. Fiecare ne bucuram de ce putem, cat mai putem..

  • Andrei
   December 21, 2015 at 18:04

   Anca, se intelege 🙂

   Pe mine ma ajuta povestile de genul asta sa ma mai uit o data in jur si sa apreciez mai mult ce am. Nu ma multumesc cu putin, dar nu vreau sa fiu un cacat crezand ca is ghinionist ca n-am avut 5.000 de lei sa inchiriez o cabana pentru revelion.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *