Atunci cand internetul te lasa fara scuze

La una dintre bancile din Alba Iulia lucreaza cea mai prost fardata femeie pe care am vazut-o eu in cei 28 de ani de viata. Si-am vazut cateva nepricepute pe internet, pe strada, in localuri.

Oameni buni, tipa asta era facuta cu un rosu neomenesc pe fata, dar pana la marginea maxilarului, iar de acolo mai departe, dupa ureche si pe gat in jos, culoarea ei naturala, care n-avea absolut nicio treaba cu fardul pe care si l-a pus dimineata in fata oglinzii acoperite. Cred ca sprancenele erau cu carioca din setul scolar al unui nepot. Pentru mine, fata asta va ramane o perioada maximul nepriceperii intr-ale vopsitului pe fata.

Inteleg, nu te pricepi unde sa dai cu blush, unde cu pudra, unde cu fard, in ce ordine. Nici eu nu stiu sa-mi fac nod la cravata fara sa ma uit pe internet. Nu stiu exact care camasi merg intotdeauna in pantaloni, care pot sa ramana si in afara, sosetele sa se potriveasca cu cravata, pantofii cu cureaua, treburi de genul asta. Nu stiu, nu-s un tip fashion.

Dar, daca am nevoie, ma duc pe Google sau pe Youtube si caut: how to match socks with outfit. Si Youtube imi da, printre altele, un canal doar cu sfaturi pentru barbati, Google stie si mai multe. Ok, daca situatia o cere, ca nu-mi place sa ma imbrac elegant, ma iau dupa astia, nu ma fac de cacao.

Doamnelor, avand in vedere ca sunt atatea, dar atatea tutoriale pe net, scuza cu nu stiu nu merge. Am intrebat specialistul Youtube din casa si mi-a dat cateva linkuri.

Si da, stiu, poate nu aveti acelasi tip de produse, ale lor is scumpe si voi nu vreti sa dati atatia bani pe ele, dar vorbim de tehnica. Nici eu nu am camasile lui Matthew McConaughey, ca-s sarac, dar macar ma uit un pic cum ar trebui sa le port.

N-am nimic impotriva faptului ca nu stii sa te machiezi, mi se pare deranjant si imi inspiri superficialitate si un pic de natangie ca esti fardata ca un Joker care n-a reusit in viata. Sunt momente cand internetul, aceasta masinarie reptiliano-masonica, ne lasa fara scuze.

Si colegele fetei… cum sa stai 10 ore cu ea in acelasi birou, 5 zile din 7, si sa nu-i spui ca se fardeaza gresit?

Sursa featured image.

About Author: Andrei

6 thoughts on “Atunci cand internetul te lasa fara scuze

 1. January 28, 2015 at 13:16

  In general, sunt putine femei care spun adevarul altei femei. Ceea ce, mi se pare foarte trist. 🙁

 2. January 28, 2015 at 14:45

  Și la locul de muncă al ORICĂREI femei există o altă femeie pe care nu o suportă 🙂

  • Andrei
   January 28, 2015 at 14:53

   femeile, aceste fiinte minunate.

 3. January 28, 2015 at 14:50

  Aveam in liceu o colega care se machia prost. In general conturul de buze si rujul o faceau sa para ca are implant. Cand venea asa primeam biletele de la restul “spune-i tu, ca tu te intelegi mai bine cu ea si te crede”

  • Andrei
   January 28, 2015 at 14:53

   spi-oana, i-ai zis, s-a schimbat ceva?

 4. January 29, 2015 at 16:53

  am vazut si eu o fata de genul, ok imi era tot colega de lucru/prietena si i-am atras atentia si m-a cam ignorat, gen ca nu stiu ce fondul de ten nu stiu ce. Next day a venit la fel. Poate la fel e si cu tanti de care spui tu, i-au zis altii, dar daca ei i se pare ok si nu o deranjeza, degeaba ii zice lumea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *