Vlog: Rutina de dimineata - Bun de citit 3

530 de abonati, am reusit sa-mi editez singur ultimele trei vloguri. Bun de citit, adica rubrica saptamanala in care recomand cel putin 5 articole bunicele citite in ultimele zile. Te poti abona la canalul pe Youtube apasand aici.

In acest clip, despre femei, cariera si copii, testosteronul e drogul viitorului, de ce e bine sa incepi ziua cu lucruri pozitive, chiar daca te uiti in telefon, barbatii si papusile de silicon care le sunt partenere de viata + sinuciderea asistata, adica procedeul prin care vin niste baieti la tine, iti dau sa bei ceva si in maxim o ora esti pe lumea cealalta.

Tweet

About Author: Andrei

5 thoughts on “Vlog: Rutina de dimineata - Bun de citit 3

 1. maddy
  February 10, 2015 at 13:33

  Legat de sinuciderea asistata am citit recent un articol in care scria ca dozele nu se calculeaza in functie de pacient, ci sunt universal valabile dar nu functioneaza pe toata lumea si unii se chinuie ore in sir pana mor, in timp ce familia se uita la ei cum sufera. Nu stiu ce sa zic de toata treaba cu sinuciderea asistata pentru ca se bat cap in cap 2 opinii de`ale mele, pe de o parte sunt de acord ca eu ca om decid cand si cum am chef sa mor si cum dar pe de alta parte cred ca nu poti sa faci pe altcineva responsabil de moartea ta, deci nu poti sa fii “asistat”. in plus, meseria de doctor si asistent medical se bate cap in cap cu luatul vietii cuiva. daca vrei, ti`o faci cu mana ta. daca nu poti, ghinion, astepti pana`ti dai duhul.

  • Andrei
   February 10, 2015 at 13:36

   maddy, nu stiam ca nu sunt doze diferite, in functie de pacient. E aiurea, stupid.

   Cei care vin cu ‘otrava’ cred ca au ajuns la punctul in care considera ca isi fac meseria, una ca oricare alta, nu simt ca ar fi responsabili de moartea vreunui client. Suna ciudat ce zic, dar asa ma gandesc ca o fi.

 2. maddy
  February 10, 2015 at 15:32

  poate n`o fi asa, si mie mi se pare aiurea si posibil sa fie o minciuna pentru ca daca e adevarat, tot scopul clinicii se duce pe apa sambetei. nu e asa greu sa calculezi niste doze personalizate, e ca la anestezie.
  eu nu stiu cum se poate duce cineva acasa dupa o zi in care a “eliberat” vreo 3 oameni, sa fie normal si sa nu se sinucida dupa cateva luni. e o povara prea mare.

 3. maddy
  February 10, 2015 at 15:33

  http://www.arhiblog.ro/moare-elvetia/ aici am citit.

 4. Raducu
  February 10, 2015 at 18:04

  l-am citit si eu articolul ala, dar nu prea are credibilitate, dupa cum au confirmat multi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *