Doua chestii simpatice din fotbal

1. Van der Vaart, un olandez care a jucat, printre altele, si la Real Madrid, vrea sa-si incheie cariera de fotbalist la Cadiz, in Spania. Pentru cei care nu-l stiti, imaginati-va un Zicu/Cernat care a reusit in viata. De ce vrea sa joace in Spania? Pentru ca i-a promis bunicului ca va ajunge sa joace si acolo, mama fotbalistului fiind din acea parte a Spaniei. Probabil dupa o oprire in MLS (liga americana), Van Der Vaart sa va tine de promisiune. De moment, echipa din Cadiz evolueaza in a doua liga a Spaniei.

2. Marcelo Bielsa e un fel de Mircea Lucescu, dar e un antrenor cu aptitudini de psiholog. Dupa meciul pierdut in weekend (2-3 cu PSG), meci important de campionat, antrenorul argentinian se intoarce in vestiar si le tine acest discurs jucatorilor. Trebuie sa stiti ori franceza, ori spaniola, cu subtitrare in engleza de moment n-am gasit. Ridici capul si te apuci de treaba, stii ca data viitoare va fi mai bine, “totul se echilibreaza la final”.

Tweet

About Author: Andrei

5 thoughts on “Doua chestii simpatice din fotbal

 1. dudu
  April 8, 2015 at 11:51

  Un simpatic nebun Bielsa asta.

  • Andrei
   April 8, 2015 at 19:06

   la fel imi pare si mie.

 2. Raducu
  April 9, 2015 at 10:13

  Vrei sa spui ca e ca Lucescu Junior, nu pare a fi de nivelul lui Senior.

  • Andrei
   April 9, 2015 at 13:21

   Raducu, Razvan mai are mult pana departe. Din ce stiu, din ce am vazut, Bielsa e un mare antrenor.

 3. Raducu
  April 10, 2015 at 10:39

  Neah, ii cam lipseste ceva ca fie mare antrenor: rezultatele, speechurile nu stiu daca tin, defapt la pauza era 2-1 pentru Marseille, le-a tinut speechul ala si au pierdut cu 2-3?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *