Cat de urate sunt orasele de provincie de la noi

In multe orase a lipsit la momentul important o hotarare din partea primariei pentru ca blocurile sa fie reabilitate (izolate) in acelasi stil. Uite, aveti trei variante de culori, va alegeti din astea. Daca nu, primiti amenda. Si astfel evitam ca multe strazi din orasele Romaniei sa arate jenant, in 16 culori, nuante diferite de roz cu portocaliu si alte mizerii.

Desi as avea oricand unde sa filmez ca sa-mi iasa un clip de prezentare, ieri, in timp ce editam clipul de mai jos, am realizat ca o buna parte din orasul Alba Iulia e foarte urata. Din cauza motivului de mai sus, dar si pentru ca oamenilor care isi deschid magazine de-o vara nu le pasa deloc cum arata vitrinele lor. Fratilor, avem internet, hai sa stam doua zile si sa cautam cum ar da cel mai bine pentru omul ce trece prin fata magazinului, care-s tendintele, cum putem adapta, cum ii putem sugera incredere si calitate, sa nu para buda din spatele curtii, aia tapetata cu pagini din Formula As.

In alte stiri, Alba Iulia are un magazin de haine second-hand la 1.000 de locuitori. Ce am gasit si filmat ieri + cele de care n-am dat, ascunse pe undeva. N-am nimic cu aceste magazine sau cu hainele ieftine pe care le comercializeaza. Stiu ca mare parte din ele is de calitate si am observat influenta pozitiva pe care crema de Anglia o are asupra felului in care se imbraca fetele/femeile. Si mai e o chestie: daca pot sa dau doar 10 lei pe o haina care imi place, care imi vine bine, doar 10 lei o sa dau. Iar ce imi ramane pun la soseta si merg intr-un concediu sau consum mancare mai de calitate.

Clip filmat in intregime cu acest telefon.

Aboneaza-te la canalul meu de Youtube. Pun clipuri in fiecare saptamana - click aici.

Tweet

About Author: Andrei

3 thoughts on “Cat de urate sunt orasele de provincie de la noi

 1. Dobrin
  April 21, 2015 at 19:15

  iPhone - GoProul saracilor

  • Andrei
   April 21, 2015 at 20:21

   dăjtept, compari mere cu pere.

 2. Julian G
  April 27, 2015 at 14:09

  o daaaa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *