Facebook: pisici vs articole serioase

Am pus astazi doua articole serioase pe Facebook. Primul e despre motivele pentru care 8 din 10 oameni care se sinucid sunt barbati. Articolul e lungut, dar explica, printre altele, si de ce barbatii pun presiune pe ei, cum au ajuns barbatii sud-coreenii sa se sinucida din cauza competivitatii care a venit odata cu dezvoltarea economica, autorul vine si cu studii, tot ce trebuie. 1 like.

Al doilea este despre incalzirea globala. Da, stiu ca e un subiect de care preferam sa nu ne intereseze, desi e mai serios decat razboaiele mondiale sau 44 de motive pentru care nu ti se mai scoala la 30 de ani. Si asta e lungut, cu scheme si teorii, am inteles si eu de ce unii cercetatori declara ca incalzirea globala e o inventie – cei seriosi, care spun ca ne ducem, incet si sigur, spre uscarea planetei, sunt considerati alarmisti si sunt dati la o parte. Oamenii au nevoie de stiri pozitive. La fel, 0 likes.

Azi dimineata am pus o poza cu o pisica. Sta la masa, nu face nimic. E o fucking pisica. La fel ca apusurile, toti am vazut una, toti am postat una. Nu exista pisici frumoase sau urate, sunt pisici. Nu-mi plac pisicile. 46 likes.

Acum vreo 2-3 ani am vrut sa incep si eu sa-mi fac bani de concedii ocupandu-ma de paginile de Facebook ale unor firme locale. Am trimis vreo doua mailuri. Nu cred ca am primit vreun raspuns. Dar am renuntat repede la idee cand am realizat ca nu vreau sa pun poze cu pisici, cafele + cum va simtiti in dimineata asta? chiar si pentru 1-200 de euro/luna, cat o fi. Pur si simplu aleg sa n-am banii aia, ma deranjeaza gandul ca o sa postez ‘ce trebuie’- care de obicei sunt mizerii, non-valori, fails, truisme, poptamasiene – ca sa obtin likeuri, ca sa-mi iau banii.

In alte stiri, Poptamas are 1.1 milioane de likeuri, La Maruta 1.1 milioane, Teo Trandafir e lider cu 1.3 milioane.

bullshit-before

Sursa foto

About Author: Andrei

5 thoughts on “Facebook: pisici vs articole serioase

 1. Raducu
  May 19, 2015 at 08:56

  poptamas e mic pe langa nelson mondialul. De ce se uita lumea mai mult la pisici si bebe si buci, tate, cacaturi simple? esti pe fb d-aia. Ia schimba platforma sa vezi rezultatele, si oamenii inteligenti care nu merg in rand cu turma au inceput sa evite wallul de fb, adica nu se uita cu regularitate la el, dau direct pe persoane cand baga evenimente personale. Eu cand am un link de genul asta il impartasesc doar celor care stiu ca sunt “into this”. Am vazut documentarul ala de 10 ep cu istoria universului, planetei, e foarte bun si explica aproape tot.

 2. May 19, 2015 at 15:44

  salut Andrei!
  prostia romaneasca,este mai nou pe,,starea natiei”-vox populi.
  ghinionul nostru,al unora care avem orizont,este ca ne-am nascut unde locuiesc si altii.
  azi l-am vazut pe unul care se adresa cainelui cu…soarele meu..iar copilul sau abandonat,lasat la nevasta-sa,era privit cu ura.
  multi nu stiu pe ce lume traiesc,il au presedinte pe salam manelistu,altii nu stiu unde traiesc(jupiter spuneau),etc.
  pe lumea asta nu suntem singuri si nu este vina noastra!
  respecte si sanatate.

 3. Andrei
  May 20, 2015 at 15:38

  @Raducu despre ce documentar e vorba ?

 4. frantz
  May 24, 2015 at 08:06

  Maka, pisicile sunt pisici.
  Eu sunt abonat la 10 conturi de pisici pe Facebook si instagram.
  Dacă as recomanda cuiva să aibă pisica i-as spune sa ia 2-3.
  Eu am 2 pisici si un pug. Să nu mai zic de 2 pitbuli la tara si câteva pisici maidaneze.
  Si afinitatea pentru animale a multor oameni este mare.
  Cred că de aia articole misto nu primesc multe likeuri.
  Când pui o pisica e ceva simplu, care nu cere gândire.oamenii sunt atrasi de pufosenii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *