Un film despre minciunile lui Lance Armstrong

Credeam in Lance Armstrong in anii in care nu ratam etapa din Turul Frantei. Si tin minte ca ma intrebau prietenii: stai, deci cum - te uiti cateva ore pe zi la niste baieti care se dau cu bicicleta? Da, o faceam. Eram naiv, credeam in povestea de succes prezentata de americanul asta care a invins cancerul, a lasat in urma ciclisti mari de tot si a cucerit varfuri de Alpi.

“The Program” e despre viata omului care m-a facut sa inteleg ca de multe ori sportul asta e mincinos. Apare in toamna acestui an.

Tweet

About Author: Andrei

4 thoughts on “Un film despre minciunile lui Lance Armstrong

 1. Dan Patrascu
  June 12, 2015 at 16:43

  Si eu am inceput sa ma uit la ciclism exact in anul in care Lance a castigat prima data Turul Frantei. Abia astept filmul.

 2. Raducu
  June 13, 2015 at 10:25

  nu stiu daca a mintit ca avea cancer dar e naiv cine crede ca sporturile de performanta moderne se fac doar cu talent si antrenament. Uitati-va la tenis, acum 10 ani sa ai peste 30 de ani in tenis si mai joci si competitiv era ceva rar, acuma 30% din top 100 au peste 30 de ani. Macare sanatoasa, vitamine si medicamente multe.

 3. Kiba
  June 13, 2015 at 11:24

  De parca Nadal sau alti sportivi au furat mai putin. Toti fac asta, numai ca la ciclism chiar se testeaza, nu ca la alte sporturi.

 4. pardauro
  June 21, 2015 at 12:25

  Pe Lance Armstrong îl urmăream în Turul Franței. Și chiar părea a fi un model.
  Sper să nu aibă o poveste asemănătoare și Contador sau Belmonte…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *